Povodom obilježavanja 75 godina koprivničke kompanije Podravke IN Magazin Nove TV svakog će ponedjeljka i utorka, od 3. listopada do 27. prosinca, emitirati novu rubriku ‘Kuhamo s Podravkom’ u kojoj će vrhunske specijalitete pripremati brojna poznata imena.
Stalni su postav emisije voditeljica Tatjana Jurić i Podravkin chef Mišel Tokić, koji će gledateljima zajedno otkrivati male tajne velikih majstora kuhinje.
Prvu epizodu otvara jedan od najpoznatijih chefova ovih prostora, kultni majstor Stevo Karapandža. Karapandža je s Podravkom povezan već desetljećima, a široj je javnosti postao poznat kroz TV emisiju ‘Male tajne velikih majstora kuhinje’. Jedna od najdugovječnijih emisija prikazivala se gotovo 30 godina, i to upravo pod pokroviteljstvom Podravke i Podravkinog brenda Vegete.
Sada Karapandža i Podravka ponovo udružuju snage i kuhaju zajedno na Novoj TV kako bi obilježili 75 godina kompanije sa srcem. Za tu priliku Karapandža priprema tradicionalan hrvatski specijalitet, pačja prsa s bundevom, uz malu tajnu velikih majstora – “jednu žlicu Vegete”, priopćili su iz koprivničke kompanije.
U kuhinji će tijekom sezone Tatjana i Mišel ugostiti i brojna druga imena domaće javne scene koji će pripremati različite specijalitete s najboljim Podravkinim sastojcima. Svoje kulinarske vještine pokazat će tako, među ostalim, i veliki ljubitelj Čokolina Davor Gobac, Dalibor Matanić, Davor Bruketa, ali i predsjednica Podravkine uprave Martina Dalić.
Osim poznatih, u rubriku ‘Kuhamo s Podravkom’ uključit će se i Podravkini zaposlenici, ali i gosti iz Poljske, Češke i Sjeverne Makedonije te gledatelji koji kuhanje imaju u malom prstu.
Pripremat će ukusna jela iz različitih dijelova svijeta, ali svima njima jedno je zajedničko – korišteni su vrhunski Podravkini sastojci i spremljena su sa srcem, poručuju iz Podravke.
Reprize emisija pogledajte utorkom i srijedom na malim ekranima, a nakon emitiranja, možete ih popratiti i na web stranici Nove TV. Sve recepte možete pronaći i na internetskoj stranici Dobar okus daleko se čuje.