“Kako je prehrambena industrija preživjela COVID-19 krizu i što smo iz toga naučili” naziv je online konferencije koja će se održati danas, u četvrtak, u 14.05 sati putem Google Meet sustava na sljedećem linku: meet.google.com/wkn-
Ova online konferencija namijenjena je svima koji se bave proizvodnjom i preradom hrane ili ih zanima prehrambena industrija.
“Iz COVID-19 krize vidjeli smo da je izuzetno važno biti samodostatan i imati jaku prehrambenu industriju. Ljudi će se tijekom krize lako odreći putovanja, kupovine automobila ili elektronike, ali hrana će se uvijek kupovati jer je ona nužna za život”, istaknuli su sa Sveučilišta Sjever.
Konferenciju organiziraju Odjel za prehrambenu tehnologiju Sveučilišta Sjever i Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Koprivnica.
Sudionici konferencije:
- predstavnici Ministarstva poljoprivrede
- Mišel Jakšić, Gradonačelnik Koprivnice
- Dalibor Kezele, Direktor sektora poljoprivrede Podravke
- Tatjana Petričušić, Specijalist za komunikacije, Carlsberg Croatia
- Danijel Radek, Direktor, LD Brewery
- Dijana Posavec, Ravnateljica Centra dr. Rudolf Steiner
- Suzana Operman, viša stručna suradnica, Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Koprivica
- Bojan Šarkanj, Pročelnik Odjela za prehrambenu tehnologiju Sveučilišta Sjever