Ponedjeljak, 28. listopada 2024.

Predstavljen je 21. Koprivnički godišnjak

Besplatan primjerak može se podići i na kioscima Tiska, u Knjižnici i čitaonici Fran Galović, na bazenima Cerine, u Domu mladih te u Komunalcu

- Oglas -

U prostorijama koprivničke Gradske vijećnice u ponedjeljak je predstavljen 21. Koprivnički godišnjak, informativni glasnik Grada Koprivnice.

– Kroz Godišnjak je napravljen presjek svih velikih kapitalnih investicija koje su realizirane, ali i presjek svega onoga što nam slijedi. Najveća zahvala za Godišnjak ide cijelom timu ljudi koji su puno radili na projektima i programima koji su uključeni u Godišnjak jer da nema njihovog rada i truda ne bi ni Godišnjak bio ovakav. Meni je ovo najljepši Godišnjak dosad – rekao je Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice.

Predstavljanje Koprivničkog godišnjaka // Foto: GČM

Godišnjak je tiskan u 12 tisuća primjeraka i sadrži 124 stranice. Tekstovi su podijeljeni su u cjeline; aktualno, top priče, gospodarstvo, komunalno gospodarstvo, obrazovanje, dječje stranice, sport, kultura i događanja.

- Oglas -

– Svi troškovi vezani uz Godišnjak pokriveni su iz oglasa. Distribucija je krenula u ponedjeljak, sva kućanstva s područja grada i prigradskih naselja dobit će ga u svoj poštanski sandučić – rekla je Nataša Tetec, predsjednica uprave Komunalca.

Besplatan primjerak može se podići i na kioscima Tiska, u Knjižnici i čitaonici Fran Galović, na bazenima Cerine, u Domu mladih te u Komunalcu.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

Godišnjak je u digitalnom obliku dostupan OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti