Ponedjeljak, 28. listopada 2024.

Tina Barišić produljila vjernost Podravki Vegeti

Uoči ozljede je bila među najboljim igračicama Podravke i reprezentacije Hrvatske, a novim ugovorom vjernost je produljila do ljeta 2026. godine

- Oglas -

Nakon što se oporavila od teške ozljede koljena, rukometašica Podravke Vegete Tina Barišić potpisala je novi ugovor s klubom.

– Drago mi je što ćemo produžiti našu suradnju. Dosad mi je bilo jako lijepo i veselim se novim izazovima u budućnosti. Spremna sam dati sve od sebe u ispunjavanju naših i klupskih ciljeva – rekla je 23-godišnja lijeva vanjska igračica hrvatskih prvakinja.

Uoči ozljede je bila među najboljim igračicama Podravke i reprezentacije Hrvatske, a novim ugovorom vjernost je produljila do ljeta 2026. godine.

- Oglas -

– Klub pomaže u mojem sportskom i profesionalnom razvoju. Očekivanja su da osvojimo prvenstvo što smo u jako dobroj poziciji zbog visoke pobjede u derbiju, dok u Ligi prvakinja imamo izgledne šanse da prođemo grupnu fazu natjecanja. Jednako tako, trebamo nastaviti s ovakvom igrom i borbom te mislim da smo konkurentni u svim utakmicama – prenosi Tininu izjavu službena stranica koprivničkoga kluba.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti