Subota, 26. listopada 2024.

[VIDEO] Kovačević nakon Šibenika: ‘Ljut sam na sebe, teško nam je, ali moramo ostati čvrsti u glavi’

'Nisam htio odjednom mijenjati dva vezna, iako smo znali da Agbekpornu ima taj žuti karton. Mislili smo da će to odraditi kako treba, ali nažalost, uvijek se dogodi zlo kada ne želiš', rekao je Kovačević

- Oglas -

Trener Slavena Belupa Mario Kovačević naglasio je kako je najviše ljut na sebe nakon remija protiv Šibenika (2:2).

– Imamo sve, a na kraju dobijemo bod, iako smo opet zaslužili više. Teško nam je, stalno se ponavljaju iste stvari. Radimo te greške, koje protivnici stalno kažnjavaju i moramo ostati u glavi čvrsti i ovo preživjeti – rekao je Kovačević u uvodu.

- Oglas -

Prokomentirao je i samu utakmicu koja je bila odlična za neutralne promatrače, a stresna za navijače dvaju momčadi.

– Otvorili smo dobro, oni su zabili iz prvog ulaska u naših 16 metara, ali nije bilo panike, nastavili smo sa svojom igrom, tražili i pronašli gol, iako smo mogli i nešto više napraviti. U drugom smo još više stisli, dali na vrijeme gol, sve je bilo pod kontrolom i onda kada smo mislili mijenjati Agbekpornua, Crepulja je tražio izmjenu. Nisam htio odjednom mijenjati dva vezna, iako smo znali da Agbekpornu ima taj žuti karton. Mislili smo da će to odraditi kako treba, ali nažalost, uvijek se dogodi zlo kada ne želiš. Iako smo tražili treći gol odmah smo dobili drugačiju utakmicu. Pokušali smo se obraniti, ali nažalost opet nismo dobro reagirali kod njihovog šuta, nisu raščistili ni golman ni igrači. Imali smo i nakon toga dobru priliku, ali neće nas nagraditi. Dali smo sve od sebe i teško je igračima, ali moramo kroz to proći, u takvoj smo situaciji. Moram pohvaliti igrače, dobro rade i moramo samo tako nastaviti, znam da nije lagano, ali već se okrećemo Lokomotivi i vjerujem da možemo tamo doći do bodova – rekao je Slavenov trener.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti