Srijeda, 23. listopada 2024.

Tri ključne igračice dogovorile ostanak u Podravki Vegeti

Radi se i na dovođenju pojačanja, tako da će Podravka u novoj sezoni biti još jača, bolja i konkurentnija nego u aktualnoj...

- Oglas -

Podravka Vegeta igra vrlo dobro u Ligi prvakinja, dosad je osvojila tri boda, a mogla je i više da su se neke okolnosti poklopile.

U klubu se ozbiljno planira i budućnost, na vrijeme se krenulo u pregovore s igračicama kojima ugovori istječu na kraju sezone.

Kako neslužbeno doznajemo iz dobro informiranih izvora, tri ključne igračice ostat će u Podravkinim redovima i u sljedećoj sezoni, odnosno i dulje.

- Oglas -

Nove ugovore potpisat će sestre Ana i Katarina Pandža te Tina Barišić. Sve tri vanjske igračice imaju velik značaj za koprivničku ekipu, a ovim potezom Podravka je pokazala da misli ozbiljno.

Sestre Pandža bile su na meti drugih, bogatijih klubova, no zadovoljne su sa svime u Koprivnici te su odlučile ostati, kao i Barišić koja se nedavno vratila na teren nakon oporavka od teške ozljede koljena.

Radi se i na dovođenju pojačanja, tako da će Podravka u novoj sezoni biti još jača, bolja i konkurentnija nego u aktualnoj…

Podravka - Storhamar
Lea Franušić i Tina Barišić na utakmici Podravke Vegete i Storhamara // Foto: Ivan Brkić/RK Podravka
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti