Srijeda, 23. listopada 2024.

NAGRADNJAČA Vodimo vas na Veliku martinjsku špelanciju u Đurđevac, igrajte se s nama

U suradnji s Turističkom zajednicom Koprivničko-križevačke županije darujemo vam 4x2 besplatne ulaznice. Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradnjača traje do petka, 25. listopada

- Oglas -

U subotu, 26. listopada, s početkom u 18 sati na Gradskoj tržnici u Đurđevcu održat će se 17. po redu Velika martinjska špelancija – županijsko Martinje, a mi vam tim povodom u suradnji s Turističkom zajednicom Koprivničko-križevačke županije darujemo 4×2 besplatne ulaznice.

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradnjača traje do petka, 25. listopada, u 12 sati, nakon čega ćemo objaviti sretne dobitnike ulaznica.

Za ovu je prigodu, kao i svake godine do sada, priređen iznimno bogat program, a manifestacija ima i humanitarni karakter.

- Oglas -

Inače, donacija od 15 eura donosi vam i čašu te neograničenu degustaciju vina po izboru. Sav prikupljen iznos uplatit će se udruzi Mali princ iz Đurđevca.

Na Velikoj martinjskoj špelanciji u Đurđevcu će biti oko 50-ak vinskih biškupa, odnosno meštri, a za dobru atmosferu pobrinut će se tamburaški sastav Dangube. Osim fine kapljice, moći će se degustirati i prigodni martinjski meni.

Ove godine partner manifestacije je Brodsko-posavska županija, a (su)organizatori su Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Koprivničko-križevačka županija, Turistička zajednica grada Đurđevca i Udruga vinara i vinograda grada Đurđevca.

Velika martinjska špelancija ovog vikenda u Đurđevcu, uz dobru kapljicu bit će i dobre hrane

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti