Srijeda, 23. listopada 2024.

Župan Stričak priredio prijem za članove Hrvatske frizerske reprezentacije Nevenku Vincetić i Marina Šimeka

Nevenka i Marin rekli su kako su još uvijek pod dojmovima te da im je ovaj uspjeh veliki poticaj za daljnji rad

- Oglas -

Hrvatski tim frizera osvojio je peto mjesto na nedavno održanom svjetskom natjecanju u Parizu, a među njima su bili i Nevenka Vincetić iz Ivanca te Marin Šimek iz Varaždinskih Toplica.

Nevenka je vlasnica frizerskog salona Nancy, dok je Marin vlasnik frizerskog salona Hair design.

Nevenka i Marin
Nevenka i Marin // Foto: Varaždinska županija

Nevenka i Marin su kao dio tima na uglednom i zahtjevnom natjecanju koje okuplja vrhunske frizerske talente iz svih dijelova svijeta osvojili visoko peto mjesto u konkurenciji od čak 1500 natjecatelja te je tim povodom župan Varaždinske županije Anđelko Stričak za njih priredio svečani prijem.

- Oglas -

“Predanost, vještine, kreativnost i entuzijazam naših frizera koji su nastupali u hrvatskom timu su prepoznati i nagrađeni osvajanjem odličnog petog mjesta na svjetskom natjecanju u Parizu, gradu kojeg se smatra jednim od svjetskih metropola mode. Njihov rezultat može biti inspiracija i poticaj svim obrtnicima kako se trud i rad uvijek isplate. No, kada govorimo o obrtništvu na našem području onda treba istaknuti kako su naši obrtnici uvijek bili primjer marljivosti, upornosti i volje za stvaranjem novih vrijednosti te su uvijek pronalazili rješenja za sve izazove s kojima su bili suočeni”, rekao je župan Stričak te Nevenki i Marinu poželio puno uspjeha i sreće u radu.

Zahvalivši se na srdačnom prijemu, ali i novčanoj podršci koju su dobili od Varaždinske županije, Nevenka i Marin rekli su kako su još uvijek pod dojmovima te da im je ovaj uspjeh veliki poticaj za daljnji rad.

Prijemu u Županijskoj palači prisustvovali su i predsjednik Obrtničke komore Varaždinske županije Igor Šoković, pročelnik upravnog odjela za gospodarstvo i europske poslove Darko Majhen, predsjednik Udruženja obrtnika Novi Marof Zvonko Pisačić i Darko Lončar, predsjednik Udruženja hrvatskih obrtnika Ivanec.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti