Srijeda, 23. listopada 2024.

Jeste li za ručak za 4 ili najviše 5,50 eura? Da, u ovom restoranu super se jede po povoljnim cijenama

U restoranu učenici konobari, kuhari i slastičari uz nadzor stručnog osoblja spravljaju i poslužuju jela i uče vještine svojeg budućeg zanimanja. Restoran je opremljen modernom opremom i svime što je potrebno da bi se gosti ugodno osjećali u njemu

- Oglas -

Kava im je 1,20, a ako je “podebljate s mlijekom” to će vas koštati 1,35 eura. Odlučite li se za juhu od krumpira i tome pridodate vinski gulaš, to će vas, pak, stajati 4 eura. Ne, ovo nisu cijene iz prošlog desetljeća, ovo su cijene u restoranu Strukovne škole u Virovitici.

A u Vukovarskoj 1 u Virovitici učenici Strukovne škole Virovitica, uz svoje mentore Sanelu Dukarić i Sašu Hodaka, odrađuju praksu u restoranu koji je opremljen sredstvima Virovitičko-podravske županije i već godinama nudi jela kakve vam “gladne oči požele”, ističu iz županijske uprave.

A ima tu svega. Dnevni meni se kreće od 4 eura (primjerice juha od rajčice, grah varivo, kuhana kobasica i luk) do najviše 5,50 eura (pileća juha, bečki odrezak, pečeni krumpir i salata). A onih koji žele ukusno, a pritom i jeftino svakim je danom u Restoranu Strukovne škole sve više.

- Oglas -

– Dnevno priređujemo oko 70 menija, iako možemo i više. Vidimo kako je sve veća zainteresiranost za naše usluge i ponudu jela. Sve se sprema u našoj kuhinji, a gostima jela spremaju i poslužuju ih – kuhari, konobari, slastičari i hotelijeri Strukovne škole Virovitica, koji na ovaj način odrađuju praksu. I tako od utorka do petka, od 10 do 14 sati – kazuje Sanela Dukarić.

Inače, po sličnom principu rade i u Srednjoj školi Stjepana Sulimanca Pitomača, koji imaju restoran Pivnica u središtu Pitomače. Učenici i mentori Strukovne škole Virovitica sudjeluju i u društvenim događajima pa su tako nedavno, u sklopu održavanja Jeseni u gradu, pripremili štrudlu od jabuka od 75 metara. Bili su i na Wine Notu, često pripremaju slasne zalogaju u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica…

Svakako navratite u restoran Strukovne škole u Virovitici.

Cijelu fotogaleriju pogledajte OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti