Utorak, 22. listopada 2024.

Graničar iz Đurđevca pohvalio se uvođenjem velikog broja mladih igrača u seniorsku momčad

Generacije i generacije igrača odrasle su na đurđevačkim terenima, stasale u sjajne igrače i dobre osobe, a klub je ponosan da i dalje korača istim stazama

- Oglas -

Nogometni klub Graničar Đurđevac dugi je niz godina pravi rasadnik sportskog, a posebno nogometnog talenta.

Generacije i generacije igrača odrasle su na đurđevačkim terenima, stasale u sjajne igrače i dobre osobe, a klub je ponosan da i dalje korača istim stazama.

”U utakmici Treće NL Sjever u Virovitici u kojoj su naši seniori pobijedili s rezultatom 1:3 možemo se pohvaliti da smo u zapisniku imali čak 11 igrača mlađih od 21 godinu, a posebno se tu ističe mladi 16-godišnji Niko Suzić, napadač, strijelac više od 60 kadetskih golova i prošlosezonski najbolji strijelac regionalne lige kadeta. Tko se s tim može pohvaliti? Ne smijemo izostaviti Vlašića koji je 2008. godište, Ruslana (2008.), Petra Balena (2007. godište) koji je već igrao za seniore, ima tu još puno igrača 2009., 2010. i 2011. godišta koji su talentirani i čije vrijeme tek dolazi”, napominju u klubu.

- Oglas -

Velike zasluge za ove mlade talentirane dečke idu trenerima kadeta Vedrišu i Suziću koji i sad u generaciji imaju nebrušene dijamante.

”U utakmici koju su naši HNL juniori igrali protiv Ždralova izgubili smo utakmicu u posljednjem napadu, dobili smo gol nakon što smo “poginuli” na terenu. Protiv drugoplasirane Kustošije imali smo 0:0 do 86. minute, držali smo ih u egalu. Na pravom smo putu, borimo se i treniramo, mladim igračima treba dati poticaj da nastave s radom. Nama je ova Prva HNL dobrodošla, na proljeće je 45 bodova u igri, uz dva, tri kvalitetna nova igrača trebamo zapeti i trenirati uz stručnjake Vodanovića i Bosilkovskog i njihove stožere”, poručili su iz kluba.

Prva godina u HNL-u je uvijek najteža, te u Graničaru napominju kako se u klubu radi jako dobro, a da im je glavni cilj razvijanje mladih igrača kroz Školu nogometa, te da u budućnosti baš ti igrači budu stožerni nositelji seniorske momčadi.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti