Utorak, 22. listopada 2024.

Osnovan Šahovski klub Sloga Novoselec-Križ

Djelatnost kluba bit će popularizacija šahovske igre, nastupanje u šahovskim ligama, organizacija šahovskih natjecanja te drugi poslovi i djelatnosti određeni zakonom i statutom kluba

- Oglas -

Prošlog tjedna održana je osnivačka skupština Šahovskog kluba Sloga Novoselec-Križ, a osnivači kluba su Ranko Bulava, Ivan Frljak, Boris Kovačić, Dražen Piljek, Vlado Rusan, Ivan Tovernić, Darko Verner i Damir Vorel.

Na osnivačkoj skupštini gost je bio i načelnik Općine Križ Marko Magdić i predsjednik Udruge umirovljenika Općine Križ Ivan Dokmanić. Obojica su izrazili podršku i zaželjeli sreću u daljnjem radu novoosnovanom šahovskom klubu, priopćili su iz općinske uprave.

Djelatnost kluba bit će popularizacija šahovske igre, nastupanje u šahovskim ligama, organizacija šahovskih natjecanja te drugi poslovi i djelatnosti određeni zakonom i statutom kluba.

- Oglas -

Na osnivačkoj skupštini donesen je statut šahovskog kluba, izabran je upravni odbor od pet članova (Damir Vorel, Vlado Rusan, Ivan Frljak, Darko Verner i Ivan Tovernić), a za predsjednika je izabran Damir Vorel, dok je tajnik kluba Darko Verner.

Sjedište novoosnovanog šahovskog kluba Sloga Novoselec-Križ je na adresi Trg svetog Križa 3 u Križu.

Šahisti Sloge iz Novoselca-Križa
Šahisti Sloge iz Novoselca-Križa // Foto: Općina Križ
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti