Utorak, 22. listopada 2024.

Zbog izgradnje rotora uvodi se nova regulacija prometa na frekventnom mjestu u Koprivnici

U sklopu prve faze provest će se potpuno zatvaranje zone radova, osim za vozila gradilišta i vozila stanara

- Oglas -

Zbog radova u sklopu rekonstrukcije postojećeg raskrižja u kružno raskrižje te rekonstrukcija pješačko-biciklističke staze i izgradnje autobusnog stajališta na raskrižju na dijelovima Ulice Ivana Mažuranića, Špoljarske ulice i Starogradske ulice, idućeg se ponedjeljka uvodi privremena regulacija prometa.

Prva faza obuhvatit će potpuno zatvaranje zone radova s izvedbom obilaznih smjerova putovanja, a druga faza dozvolit će korištenje glavnog prometnog smjera (Starogradska ulica) u jednom smjeru što će biti omogućeno postavljanjem privremene svjetlosne signalizacije (semafora).

U sklopu prve faze provest će se potpuno zatvaranje zone radova, osim za vozila gradilišta i vozila stanara.

- Oglas -

Obilazni smjerovi

  • smjer Starogradske ulice-Centar obilazak kroz Magdalenska ulica-Gorička ulica-Potočna ulica-Mosna ulica
  • smjer centar-Starigrad obilazak kroz Mosna ulica-Potočna ulica-Gorička ulica-Magdalenska ulica

U sklopu druge faze dozvolit će se korištenje glavnog prometnog smjera (Starogradska ulica) i bit će prohodna samo jednim svojim prometnim trakom, dok će preostale dvije ulice biti zatvorene kao u prvoj fazi.

Propuštanje vozila po Starogradskoj ulici odvijat će se uz pomoć uređaja privremene svjetlosne signalizacije (semafora).

Privremene regulacije prometa imaju za cilj osiguranje odvijanja cjelokupnog prometnog toka, kao i osiguranje neometanog i sigurnog izvođenja radova za vrijeme trajanja radova. Postojeća prometna signalizacija koja neće biti u skladu s privremenim regulacijama bit će adekvatno stavljena izvan funkcije, odnosno bit će privremeno prekrivena ili zakrenuta, poručili su iz Grada Koprivnice.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti