Utorak, 22. listopada 2024.

FOTO-VIDEO Lukovo v Kalnovcu: fešta se uz tamburaše

Druženje mještana i njihovih gostiju na manifestaciji Lukovo v Kalnovcu upravo se odvija u šatoru kraj školsko-sportske dvorane Osnovne škole Ivan Lacković Croata uz tamburaški sastav LESS BEND

- Oglas -

Općina Kalinovac iznimno bogatim programom ove godine slavi svoje dane, a subotnja večer rezervirana je za zabavu.

Druženje mještana i njihovih gostiju na manifestaciji Lukovo v Kalnovcu upravo se odvija u šatoru kraj školsko-sportske dvorane Osnovne škole Ivan Lacković Croata uz tamburaški sastav LESS BEND i uz bogatu ponudu jela i pića. Pjeva se i pleše, atmosfera je odlična, fešta je prava.

Podsjetimo, bogata proslava započela je u petak svetim misama u povodu blagdana svetog Luke evanđelista, a nastavljena predstavljanjem monografije o kiparici Ljubici Matulec.

FOTO-VIDEO Župa svetog Luke evanđelista u Kalinovcu slavi svog nebeskog zaštitnika

- Oglas -

Prvi dan proslave završio je velikom proslavom 20. godišnjice uspješnog djelovanja Udruge umirovljenika Kalinovac.

FOTO-VIDEO Umirovljenici se sjajno zabavili na proslavi 20. rođendana njihove udruge u Kalinovcu

Subotnji program na najbolji mogući način otvorili su nogometaši Kalinovca koji su u devetom kolu Elitne lige slavili na domaćem terenu protiv Osvita iz Đelekovca.

FOTO Elitna liga: Cvetkovčani u derbiju srušili Kloštrane, Kalinovčani preokretom do slavlja protiv Đelekovčana

- Oglas -

Uslijedila je Kulturna večer u Kalinovcu. Brojni okupljeni u velikoj sali tamošnjeg društvenog doma mogli su uživati u zaista lijepim nastupima Kulturne udruge Tomislav Franjić (zbor, tamburaški orkestar, Mala dramska scena – promocija knjižice o poznatim Kalinovčanima), Dramske udruge KAJ iz Zaboka s predstavom “Na autobusnoj stanici”, KUD-a Grgur Karlovčan Kalinovac i KUD-a Strmec.

FOTO-VIDEO Kulturna večer u Kalinovcu oduševila brojne posjetitelje

Druženje se, dakle, nastavilo u šatoru uz tamburaše. Proslava Dana Općine Kalinovac ide dalje već u nedjelju, a detaljan program možete vidjeti OVDJE.

Foto i video: Mladen Lučić

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti