Utorak, 22. listopada 2024.

FOTO-VIDEO Kulturna večer u Kalinovcu oduševila brojne posjetitelje

Brojni okupljeni u velikoj sali tamošnjeg društvenog doma mogli su uživati u zaista lijepim nastupima

- Oglas -

Općina Kalinovac iznimno bogatim programom ove godine slavi svoje dane. Sve je započelo u petak svetim misama u povodu blagdana svetog Luke evanđelista, a nastavljeno predstavljanjem monografije o kiparici Ljubici Matulec. Prvi dan proslave završio je velikom proslavom 20. godišnjice uspješnog djelovanja Udruge umirovljenika Kalinovac.

Subotnji program na najbolji mogući način otvorili su nogometaši Kalinovca koji su u devetom kolu Elitne lige slavili na domaćem terenu protiv Osvita iz Đelekovca.

Uslijedila je Kulturna večer u Kalinovcu. Brojni okupljeni u velikoj sali tamošnjeg društvenog doma mogli su uživati u zaista lijepim nastupima Kulturne udruge Tomislav Franjić (zbor, tamburaški orkestar, Mala dramska scena – promocija knjižice o poznatim Kalinovčanima), Dramske udruge KAJ iz Zaboka s predstavom “Na autobusnoj stanici”, KUD-a Grgur Karlovčan Kalinovac i KUD-a Strmec.

- Oglas -

Druženje se nastavilo u šatoru kraj školsko-sportske dvorane Osnovne škole Ivan Lacković Croata uz tamburaški sastav LESS BEND i uz bogatu ponudu jela i pića.

Proslava Dana Općine Kalinovac ide dalje već u nedjelju, a detaljan program možete vidjeti OVDJE.

Foto i video: Mladen Lučić

- Oglas -

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti