Srijeda, 16. listopada 2024.

Legendarni fizioterapeut Bojan Savić nakon 31 godine napustio rukometašice Podravke

Radio je u Rukometnom klubu Podravka od 1993. godine te je ugradio svoj doprinos u brojne medalje i pehare

- Oglas -

Bojan Savić više nije dio stručnog stožera rukometašica Podravke Vegete. Nakon 31 godine napustio je klub i krenuo drugim putem.

Legendarni fizioterapeut radio je u Rukometnom klubu Podravka od 1993. godine te je ugradio svoj doprinos u brojne medalje i pehare.

Svakako najvažniji uspjeh bilo je osvajanje Lige prvakinja 1996. godine, uz brojna hrvatska prvenstva i kupove.

- Oglas -
Bojan Savić // Foto: RK Podravka

Mijenjali su se u klubu svi; treneri, igračice, direktori i predsjednici, samo je Bojan stalno bio tu.

”Osim neizmjernog doprinosa našem radu, Bojan je za 2021. godinu bio dobitnik nagrade za zaslužnog sportskog djelatnika Koprivničko-križevačke županije. Jednako tako, svoj je posao od pamtivijeka radio stručno, sposobno te s velikom voljom. Uvijek je reagirao na vrijeme, u trenerski posao nije se miješao, no u kriznim situacijama donosio je one bitne, važne odluke, baš kao fizioterapeut najvišeg ranga, što je on i bio.

S pravom možemo reći kako je tijekom svih ovih godina postao jedno od zaštitnih lica našeg kluba za čiji je boljitak ulagao sav svoj rad i trud. Upravo zbog toga, na našim će tribinama uvijek imati rezervirano mjesto”, poručili su iz RK Podravke.

Uoči prvenstvene utakmice sa Sinjom, Saviću su za oproštaj prigodne poklone uručile direktorica kluba Vlatka Mihoci i kapetanica Sara Šenvald.

Bojan Savić
Bojan Savić // Foto: GČM
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti