Srijeda, 16. listopada 2024.

Pijani mladić bez vozačke u Reki skrivio prometnu nesreću, jedna osoba teško ozlijeđena

25-godišnjaku koji je prouzročio prometnu nesreću očitana je koncentracija alkohola od 0,84 promila

- Oglas -

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 8.50 sati u Reki, koprivničkom prigradskom naselju, jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Mladić (25) je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka prije položenog vozačkog ispita.

“Zbog neprilagođene brzine kretanja, a radi izbjegavanja udara u vozilo ispred sebe, sletio je van kolnika na pješačko-biciklističku stazu te udario u osobni automobil koprivničkih registarskih oznaka kojim je upravljao 37-godišnjak koji je skretao udesno na makadamski put”, priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

- Oglas -

U prometnoj nesreći 74-godišnja putnica u automobilu zadobila je teške tjelesne ozljede, a 31-godišnja putnica i 25-godišnji vozač zadobili su lakše ozljede.

Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću očitana je koncentracija alkohola od 0,84 promila te mu je u Općoj bolnici Koprivnica vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu.

Nadalje, 25-godišnji vozač je uhićen, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu provodi se kriminalističko istraživanje.

Protiv 25-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i bit će predan pritvorskom nadzorniku.

Zbog obavljanja očevida promet je bio zatvoren na dionici državne ceste u Reki od 9.28 do 10.44 sati te se odvijao obilaznim pravcima, priopćila je PU koprivničko-križevačka.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti