Srijeda, 16. listopada 2024.

Zapaženi rezultati članova koprivničkog Atletskog kluba u Varaždinu

Osvojili su četiri medalje (dvije zlatne i dvije brončane)

- Oglas -

Članice i članovi koprivničkog Atletskog kluba nastupili su u subotu u Varaždinu na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske atletske lige sjever (HALS) za starije kategorije.

U utrci na 80 metara s preponama za mlađe kadetkinje Karla Obranović je osvojila prvo mjesto, a Chiara Markić je u skoku u dalj za seniorke osvojila treće mjesto.

Chiara Markić
Foto: AK Koprivnica

Teo Ištvan je u utrci na 80 metara s preponama za mlađe kadete osvojio je sedmo mjesto, a u utrci na 100 metara za mlađe kadete 10. mjesto.

- Oglas -

U utrci na 100 metara za mlađe kadetkinje Ella Sever je osvojila 14. mjesto, a Zara Štefanić 26. mjesto.

Dorian Držanić je u utrci na 100 metara za kadete osvojio treće mjesto, a dok je Petar Slavinić u istoj disciplini osvojio peto mjesto.

U utrci na 100 metara za seniorke Chiara Markić je osvojila 12. mjesto. Josipa Mikulec je u istoj disciplini osvojila deveto mjesto te prvo mjesto u bacanju kugle za seniorke.

Koprivničke atletičarke
Koprivničke atletičarke // Foto: AK Koprivnica

U skoku u dalj (zona) za mlađe kadetkinje Tija Požgaj je osvojila osmo mjesto, Karla Obranović 15. mjesto, Ella Sever 16. mjesto, a Zara Štefanić 18. mjesto.

U utrci na 600 metara za mlađe kadetkinje Tija Požgaj je osvojila 10. mjesto, dok je Petar Slavinić u utrci na 600 metara za kadete osvojio sedmo mjesto.

- Oglas -

Koprivničke atletičarke u sastavu Zara Štefanić, Ella Sever, Tija Požgaj i Karla Obranović osvojile su sedmo mjesto u štafeti 100-200-300-400 metara za mlađe kadetkinje.

Josipa Mikulec (prvo mjesto)
Josipa Mikulec (prvo mjesto) // Foto: AK Koprivnica

Koprivničke atletičarke Josipa Mikulec i Dora Čolig sjajne na prvenstvu Hrvatske u Varaždinu

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti