Srijeda, 16. listopada 2024.

Na koprivničkoj Vinici održano edukativno druženje žena oboljelih od raka dojke

Predsjednica udruge Nada Željka Zetović zahvalila je Koprivničko-križevačkoj županiji i Gradu Koprivnici na podršci i istaknula kako je ovo tradicionalno okupljanje od velikog značaja za sve članice

- Oglas -

U društvenom domu Vinica u subotu je u organizaciji koprivničke Udruge žena s bolestima dojke Nada održano edukativno druženje žena oboljelih od raka dojke kojem su se odazvale članice udruga sjeverozapadne Hrvatske.

Podršku članicama su pružili i župan Darko Koren i njegov zamjenik Ratimir Ljubić, zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž, ravnateljica županijskog Zavoda za javno zdravstvo Draženka Vadla, predsjednica županijske Lige protiv raka Andreja Lukić Suknaić i pročelnica Ana Mušlek.

Predsjednica udruge Nada Željka Zetović zahvalila je Koprivničko-križevačkoj županiji i Gradu Koprivnici na podršci i istaknula kako je ovo tradicionalno okupljanje od velikog značaja za sve članice.

- Oglas -

Prigodne riječi podrške uputio je župan Koren koji je članicama udruga čestitao na hrabrosti i borbi u najtežim životnim trenutcima, a čestitku na djelovanju su uputile i ravnateljica Draženka Vadla i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

Iz županijske uprave podsjećaju da je listopad mjesec borbe protiv raka dojke i diljem Hrvatske organiziraju se brojne javnozdravstvene manifestacije kojima se želi ukazati na važnost ranog otkrivanja raka dojke te odlaska na redovite dijagnostičke preglede.

Više fotografija s edukativnog druženja žena oboljelih od raka dojke na koprivničkoj Vinici pogledajte OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti