Srijeda, 16. listopada 2024.

FOTO Projekt Naša zajednica: u veseloj atmosferi u Kalinovcu održana sportska aktivnost

Aktivnost je vodila učiteljica Jasna Miklaušić s učenicima četvrtog razreda Osnovne škole Ivan Lacković Croata Kalinovac, a partner je bio NK Kalinovac

- Oglas -

Na nogometnom igralištu u Kalinovcu u utorak je održana aktivnost Projekta građanin – Naša zajednica.

Aktivnost je vodila učiteljica Jasna Miklaušić s učenicima četvrtog razreda Osnovne škole Ivan Lacković Croata Kalinovac, a partner je bio NK Kalinovac.

Također, aktivnost su podržali i članovi KUD-a Grgur Karlovčan, Kulturne udruge Tomislav Franjić, Udruge umirovljenika Kalinovac, Dječjeg vrtića Bubamara Kalinovac, NK Kalinovac i Općina Kalinovac.

- Oglas -

Ova hvalevrijedna aktivnost okupila je i brojne roditelje od kojih su se neki i sami okušali u natjecanju koje je bilo spoj sporta i tradicije. Tako su se djeca, igrači NK Kalinovca i roditelji okušali u nošenju klipova kukuruza, balansiranju jajetom na žlici te vožnji u tačkama, a sve skupa završilo je u jednoj vedroj atmosferi u kojoj je rezultat bio manje važan.

Također, u isto vrijeme na igralištu u Kalinovcu odigrana je utakmica U-9 selekcije NK Kalinovca i njihovih vršnjaka iz Virja. Djeca pod vodstvom trenera Mirka Mađerića odigrala su dobru utakmicu, međutim to nije bilo dovoljno za pobjedu. Na kraju je bio rezultat 4:1 u korist gostiju iz Virja.

Foto: Općina Kalinovac

Više fotografija pogledajte OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti