Srijeda, 16. listopada 2024.

Festival Jaje u Koprivnicu donosi sjajne kazališne predstave za najmlađe i njihove obitelji

Ovaj jedinstveni festival, koji promiče kazališnu umjetnost za djecu, i ove će godine predstaviti niz kvalitetnih predstava koje će oduševiti najmlađe i njihove obitelji

- Oglas -

Pred nama je i 10. kazališni festival za djecu Jaje. Održat će se u koprivničkom Domu mladih od petka do nedjelje u povodu Svjetskog dana jaja.

Svečano otvorenje predviđeno je za petak u 16 sati, a festival će otvoriti predstava Frida u izvedbi kazališta Žar ptica iz Zagreba.

Tijekom proteklih godina festival Jaje izrastao je u prepoznatljiv kulturni događaj koji okuplja renomirana kazališta iz Hrvatske i inozemstva.

- Oglas -

Ovaj jedinstveni festival, koji promiče kazališnu umjetnost za djecu, i ove će godine predstaviti niz kvalitetnih predstava koje će oduševiti najmlađe i njihove obitelji. Tako će imati priliku pogledati Mendolenu i Matiju osječkog Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića, Malog Shakespearea koprivničkog kazališta Oberon i predstavu Divljaci Kazališne družine Pinklec iz Čakovca.

“Pozivamo sve ljubitelje kazališta, roditelje i djecu da nam se pridruže u slavljenju kazališne umjetnosti i Svjetskog dana jaja kroz ovaj bogat kulturni program”, poručili su organizatori iz Kazališta Oberon.

Ulaz na sve predstave je besplatan.

Projekt je sufinanciran sredstvima Grada Koprivnice, tvrtke Hartmann i Gradskog Komunalog poduzeća Komunalac.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti