Srijeda, 16. listopada 2024.

Općina Križ osigurala besplatne programe engleskog, matematike i sporta za predškolce

Imajući u vidu dobrobit i potrebe djece Općina Križ je prijavila projekt te od strane Ministarstva demografije i useljeništva ostvarila 30.000 eura za besplatne edukativne i sportske aktivnosti djece

- Oglas -

Svake godine u prvom punom tjednu listopada u Hrvatskoj se obilježava Dječji tjedan.

Cilj obilježavanja Dječjeg tjedna je važnosti promicanja prava djece te pojačanih akcija i aktivnosti posvećenih djeci, kao i usmjeravanje pozornost najšire javnosti prema ostvarivanju prava, potreba i aktivnosti s djecom i za djecu.

Predškolci
Izvor fotografije: Općina Križ

Imajući u vidu dobrobit i potrebe djece Općina Križ je prijavila projekt te od strane Ministarstva demografije i useljeništva ostvarila 30.000 eura za besplatne edukativne i sportske aktivnosti djece.

- Oglas -

Riječ je o edukativnim, kulturnim i sportskim aktivnostima djece predškolske dobi.

Aktivnosti koje se provode u sklopu projekta su učenje engleskog jezika, poticanje matematičkih znanja i sportski program, a namijenjene su djeci od četiri do sedam godina te su besplatne.

Predškolci
Izvor fotografije: Općina Križ

“Ove aktivnosti traju od rujna 2024. do lipnja 2025., i to dva puta tjedno u vremenu nakon redovitog programa, iza 16 sati, u područnom objektu dječjeg vrtića Križić-kružić u Križu“, istaknuli su iz Općine Križ.

Napomenimo kako je u programe za sada uključeno 80 djece te da se može upisati još dvadesetak djece.

Predškolci
Izvor fotografije: Općina Križ

“Svi zainteresirani, bez obzira pohađaju li djeca dječji vrtić-Križić Kružić, a dobi su od četiri do sedam godina te imaju prebivalište na području općine Križ mogu se prijaviti za uključenje u neki od programa na broj 01/2824528 ili e-mail: info@dv-krizic-kruzic.hr”, poručili su iz Općine Križ.

Završena dogradnja igrališta uz dječji vrtić Križić-kružić u Križu

- Oglas -

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti