Utorak, 8. listopada 2024.

FOTO Dječji vrtić Novi Marof proslavio 52. rođendan uz pjesmu, ples i tortu

Ravnateljica Karolina Fotak, koja je na čelu vrtića već punih 13 godina, istaknula je kako vrtić uskoro ide u proširenje, a trenutačno ga pohađa 288 mališana, dok u njemu radi 47 zaposlenika

- Oglas -

Uz pjesmu, ples i recitacije u utorak je proslavljen 52. rođendan Dječjeg vrtića Novi Marof, a neizostavna je bila i rođendanska torta u kojoj su mališani i više nego uživali.

Ravnateljica Karolina Fotak, koja je na čelu vrtića već punih 13 godina, istaknula je kako vrtić uskoro ide u proširenje, a trenutačno ga pohađa 288 mališana, dok u njemu radi 47 zaposlenika.

– Vjerujemo da će ta brojka proći onu čarobnu brojku od 300 djece u jednom lijepom objektu u kojem će sretno rasti, odgajati i pripremati se za iduću životnu stepenicu nakon lijepih dana u vrtiću – poručila je ravnateljica Karolina Fotak.

- Oglas -

Novomarofski gradonačelnik Siniša Jenkač i sam je prisustvovao ovoj velikoj rođendanskoj proslavi.

– Čestitam vrtiću 52. rođendan. To je jedna velika, krasna brojka. Naš vrtić jedan je od najvećih vrtića u Varaždinskoj županiji. Naglasio bih da trenutačno imamo građevinsku dozvolu i krećemo s procesom javne nabave za dogradnju vrtića – najavio je gradonačelnik Siniša Jenkač, dodavši kako će se dograditi četiri nove smještajne jedinice, čime će vrtić moći primiti dodatnih 75 djece.

Podsjetio je kako Grad za funkcioniranje Dječjeg vrtića Novi Marof, kao i privatnih vrtića na području grada, izdvaja ukupno oko dva milijuna eura te je dodao kako su prije godinu dana usklađene plaće djelatnika u vrtiću.

– U vrtiću se odlično radi, mislim da su zadovoljni i roditelji, zadovoljna su djeca. Želim puno lijepih i ugodnih trenutaka djeci i njihovim roditeljima i puno uspjeha u radu u daljnjim godinama života našeg vrtića – zaključio je gradonačelnik Siniša Jenkač.

- Oglas -

Foto: GNM

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti