Utorak, 8. listopada 2024.

Poznati su ovogodišnji dobitnici medalja i plaketa Grada Koprivnice

Javna priznanja uručit će se dobitnicima na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Koprivnice u povodu obilježavanja Dana Grada Koprivnice, 4. studenoga

- Oglas -

U četvrtak će se održati sjednica Gradskog vijeća Grada Koprivnice, a jedna od točaka dnevnog reda bit će i donošenje odluke o dodjeli javnih priznjanja.

Ni ove godine neće se dodjeljivati nagrada za životno djelo niti će biti biran počasni građanin, ali će se dodijeliti medalje i plakete Grada Koprivnice.

Ako ne bude velikih iznenađenja, medalju bi trebala dobiti Ariana Šandl za sveukupni doprinos te dugogodišnji aktivni rad na području glazbene kulture grada Koprivnice, Božidar Flis za za sveukupni doprinos razvoju i promicanju ronilačkog sporta na području grada Koprivnice i Republike Hrvatske, Karmen Bardek za sveukupni doprinos u radu s djecom i mladima na području dječjeg filmskog stvaralaštva, Mara Grašić za sveukupni doprinos u odgoju i obrazovanju djece i mladih i izuzetna postignuća učenika na natjecanjima iz matematike u zemlji i inozemstvu, Nikola Gregur za promicanje vrijednosti Domovinskog rata i zasluge u mirnom preuzimanju koprivničke vojarne 30. rujna 1991. i Željko Mucko za sveukupni doprinos kulturi i umjetnosti grada Koprivnice.

- Oglas -

Za humanost i osobit doprinos na području dobrovoljnog darivanja krvi 100 i više puta medalja će biti dodijeljena i Samiru Bruliću, Alenu Mihaliću, Željku Filipiću, Zdravku Pajniću, Zoranu Šeničnjaku, Mladenu Štefancu i Robertu Vuliću.

Medalju Grada Koprivnice čini dizajnirana medalja i novčana nagrada u iznosu od 1350 eura.

Plakete Grada Koprivnice, pak, bit će dodijeljene Šahovskom športskom klubu Podravka Koprivnica za sveukupni doprinos razvoju i promicanju šahovskih aktivnosti na području grada Koprivnice, odjelu za dijalizu Opće bolnice dr. Tomislav Bardek Koprivnica za sveukupni doprinos i iznimne rezultate u liječenju bubrežnih bolesti, Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Draganovec za sveukupni doprinos na području vatrogastva i rada s djecom i mladima kroz 20 godina djelovanja te studiju frizura i ljepote Danica, vlasnice Tatjane Balog, za sveukupni doprinos razvoju obrtništva na području grada Koprivnice.

Javna priznanja uručit će se dobitnicima na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Koprivnice u povodu obilježavanja Dana Grada Koprivnice, 4. studenoga.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti