Utorak, 8. listopada 2024.

Podravka Vegeta u utorak dočekuje Split 2010: ‘Želimo nastaviti s dobrim igrama i opravdati ulogu favorita’

Utakmica Podravke Vegete i Splita 2010 igra se u utorak u 18 sati u Bepovoj dvorani, a ulaz je slobodan

- Oglas -

Nakon poraza protiv Metza u Ligi prvakinja, rukometašice Podravke Vegete u utorak dočekuju Split 2010 u utakmici Prve HRL za žene.

– Liga prvakinja nam nameće strahoviti ritam, teško smo se vratili u nedjelju s puta iz Francuske, dok sutra igramo utakmicu domaćeg prvenstva protiv Splita 2010, ekipe koja je u ovom trenutku vodeća na ljestvici i prikazala je u prva četiri kola dobar rukomet. Želimo nastaviti s dobrim igrama i opravdati ulogu favorita, ne samo u toj utakmici nego u cijelom prvenstvu. Također, želimo zabilježiti pobjedu i pružiti priliku igračicama koje su nešto manje igrale u ovoj utakmici u Ligi prvakinja u Francuskoj. Isto tako, želimo se s pobjedom okrenuti k sljedećoj utakmici u Ligi prvakinja koju igramo u Rumunjskoj – rekao je Podravke Vegete Ivica Obrvan za službenu klupsku stranicu.

Ogled sa Splićankama najavila je i desna vanjska Hannah Vuljak.

- Oglas -

– U utorak nas očekuje utakmica protiv Splita 2010, ekipe koja dobro igra i nalazi se na gornjem dijelu tablice. Želimo odigrati dobru utakmicu i upisati nova dva boda – kazala je Vuljak.

Utakmica Podravke Vegete i Splita 2010 igra se u utorak u 18 sati u Bepovoj dvorani, a ulaz je slobodan.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti