Subota, 5. listopada 2024.

FOTO Helena Hraščanec i Tihomir Košćak sudjelovali u osmišljavanju i izradi cvjetnih instalacija i postava za izložbu u Nijemcima

Izložbu "Metamorfoza Land Art" su već treću godinu zaredom organizirali Općina Nijemci i Udruženje obrtnika Vinkovci te će ona biti otvorena za sve posjetitelje sve dok je priroda i vrijeme ne unište

- Oglas -

Ponovno nam lijepe vijesti stižu iz Udruženja obrtnika Koprivnica. Naime, koprivnički cvjećari Helena Hraščanec i Tihomir Košćak proteklog vikenda su, uz cvjećare iz cijele Hrvatske i kolege iz susjedne Slovenije, sudjelovali u osmišljavanju i izradi cvjetnih instalacija i postava za izložbu “Metamorfoza Land Art” na izletištu Sopotac u Nijemcima.

Izložbu su već treću godinu zaredom organizirali Općina Nijemci i Udruženje obrtnika Vinkovci te će ona biti otvorena za sve posjetitelje sve dok je priroda i vrijeme ne unište.

“Čestitamo Heleni i Tihomiru na prelijepim postavama i zahvaljujemo na promociji koprivničkog cvjećarstva”, priopćili su iz Udruženja obrtnika Koprivnica.

- Oglas -

Foto: UOKC

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti