Subota, 5. listopada 2024.

Policija objavila detalje masovne tučnjave na Florijanskom trgu u Koprivnici. Vrijeđali se, udarali palicama, prijetili…

- Oglas -

Policija je objavila detalje masovne tučnjave do koje je došlo u srijedu oko 17.40 sati na Florijanskom trgu u Koprivnici.

Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 12 osoba sa šireg koprivničkog područja narušavalo javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način, tako što su se verbalno i fizički sukobili, udarajući se rukama, nogama i drugim raznim predmetima (gumena i željezna palica i dr.), kojom prilikom su tri osobe lakše ozlijeđene.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana i Zakona o suzbijanju diskriminacije počinitelji su prekršajno prijavljeni.

- Oglas -

“Nad njih 11 u četvrtak je na prekršajnom odjelu Općinskog suda u Koprivnici proveden žurni prekršajni postupak, gdje je osam počinitelja kažnjeno novčanim kaznama od 529,64 eura, dvojica počinitelja su kažnjena i kaznama zatvora od 15 dana uvjetno na godinu dana, jedan počinitelj je kažnjen novčanom kaznom od 1879,64 eura, jedan novčanom kaznom od 739,64 eura, a maloljetnik sudskim ukorom”, priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Nadalje, sumnja se da je 30-godišnjak prijetio riječima 31-godišnjaku i 26-godišnjaku da će ugroziti njihov život.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje protiv 30-godišnjaka je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku, stoji u policijskom priopćenju.

Masovna tučnjava u središtu Koprivnice, tri osobe ozlijeđene

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti