Četvrtak, 3. listopada 2024.

Ljubitelje Harryja Pottera u koprivničkoj knjižnici Fran Galović očekuje prava magična zabava

Ekipe će morati pokazati znanje o detaljima iz knjiga i filmova o Harryju Potteru, ali i vještine snalaženja u knjižnici, timskog rada te puno kreativnosti u rješavanju različitih tajnovitih zadataka

- Oglas -

Prava magična zabava u koprivničkoj knjižnici i čitaonici Fran Galović očekuje male i velike ljubitelje popularnog čarobnjaka Harryja Pottera.

Naime, u specijalnom izdanju programa ‘Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici’ knjižničari su osmislili tematski Escape Room pod nazivom ‘Magična stvorenja u Hogwartsu’.

“Igrače koji se odvaže upustiti u ovu avanturu i zaigrati knjižnični Escape Room, očekuje puno zabave i uzbuđenja, tajanstvenih zagonetki i uzbudljivih susreta s magičnim bićima koja će ih pratiti na začaranom jednosatnom putu kroz igru i kroz knjižnicu“, poručili su iz koprivničke knjižnice.

- Oglas -

Ekipe će morati pokazati znanje o detaljima iz knjiga i filmova o Harryju Potteru, ali i vještine snalaženja u knjižnici, timskog rada te puno kreativnosti u rješavanju različitih tajnovitih zadataka koje su za njih pripremili knjižničari u suradnji s knjižničnim volonterima.

Za sudjelovanje u programu mogu se prijaviti ekipe od najmanje tri, a najviše pet članova. Broj ekipa je ograničen te su obavezne prethodne prijave, i to isključivo putem online POVEZNICE.

Također, primat će se i individualne prijave, a mogu se prijaviti i cijele obitelji.

“Igrači trebaju biti stariji od 10 godina, a osim toga jedini uvjet je dobro poznavanje svijeta Harryja Pottera”, istaknuli su iz koprivničke knjižnice.

Prijave se primaju najkasnije do 10. listopada, ili do popunjavanja raspoloživog broja mjesta.

- Oglas -

Program će se održati u prizemlju knjižnice (odjel za odrasle) u subotu, 12. listopada, od 13 sati (svaka ekipa dobit će svoj poseban termin za igru).

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti