Četvrtak, 3. listopada 2024.

U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije održana edukacija o popularnoj tehnici bojanja kose ‘foilayage’

Voditeljica edukacije bila je certificirana edukatorica i obrtnica Marija Gelenčir, vlasnica frizerskog obrta Fancy iz Nove Gradiške

- Oglas -

Protekle je nedjelje u organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Udruženja obrtnika održana besplatna edukacija na temu tehnike balayagea pod nazivom ‘foilayage’.

Edukacija je okupila 39 frizera i frizerki iz županije, a održana je u prostorijama Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije
Izvor fotografije: OK Koprivničko-križevačke županije

Voditeljica edukacije bila je certificirana edukatorica i obrtnica Marija Gelenčir, vlasnica frizerskog obrta Fancy iz Nove Gradiške, koja je sudionike uvela u tehniku ‘foilayage’, inovativnu metodu koja kombinira preciznost korištenja folija s nježnim prijelazima klasičnog balayagea.

- Oglas -

Ova tehnika postaje sve popularnija među frizerima, a edukacija je polaznicima omogućila usavršavanje i priliku za praćenje najnovijih trendova u frizerstvu.

Edukacija foilayage
Izvor fotografije: OK Koprivničko-križevačke županije

“Ovo je bila odlična prilika za naše frizere da unaprijede svoje vještine i nauče nešto novo. Želja nam je kontinuirano organizirati ovakve edukacije kako bi naši obrtnici bili u koraku s najnovijim trendovima i tehnikama”, istaknula je predsjednica Ceha frizera i kozmetičara Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Martina Gregur.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije planira nastaviti s organizacijom stručnih edukacija u različitim obrtničkim djelatnostima te poziva sve zainteresirane da prate najave budućih događanja.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti