Četvrtak, 3. listopada 2024.

Antun Havaić i Močile sporazumno raskinuli suradnju, novi trener postao Stjepan Korenika

Havaić je Močile u proljetnom dijelu Prve ŽNL odveo do drugog mjesta na ljestvici, što je najveći uspjeh kluba od osnutka. U Elitnoj ligi ostavlja ih na devetom mjestu

- Oglas -

Antun Havaić više nije trener Močila, člana koprivničko-križevačke Elitne nogometne lige.

Legendarni Hava i uprava kluba u ponedjeljak su sporazumno raskinuli suradnju koja je trajala od siječnja ove godine, priopćili su iz NK Močila na svojoj službenoj Facebook stranici.

Obje strane smatraju kako je u ovom trenutku to najbolje rješenje s obzirom na to da je momčad zaredala s nešto lošijim rezultatima.

- Oglas -

Havaić je Močile u proljetnom dijelu Prve ŽNL odveo do drugog mjesta na ljestvici, što je najveći uspjeh kluba od osnutka. Isto tako, s Močilama je skupo “prodao kožu” u četvrtfinalu Županijskog kupa protiv Tehničara iz Cvetkovca.

Jesenas je u Elitnoj ligi vodio Močile u šest susreta i pritom je upisao dvije pobjede, remi i tri (uzastopna) poraza te ih ostavlja na devetom mjestu. U Županijskom kupu ušlo se u osminu finala gdje će u srijedu na Močilskoj areni gostovati momčad Radnika Križevci.

Na toj će utakmici premijeru imati novi trener Močila Stjepan Korenika, koji je ujedno i igrač kluba, a trener je i u Školi nogometa Grada Koprivnice.

“Havi najiskrenije zahvaljujemo na svemu što je napravio za nas, znamo da je dao cijelog sebe, bilo je tu zaista puno lijepih trenutaka. Želimo mu svako dobro u budućim trenerskim izazovima, kao i u privatnom životu. Našem Štefu, pak, želimo puno uspješnih rezultata u ulozi trenera Močila. Neće mu biti lako, ali vjerujemo u njega”, istaknuli su iz ovog koprivničkog kluba.

Stjepan Korenika
Stjepan Korenika // Foto: Zvonimir Markač
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti