Četvrtak, 3. listopada 2024.

Rukometašice Podravke Vegete u utorak dočekuju čakovečki Zrinski

Utakmica Podravke Vegete i Zrinskog igra se u Školskoj sportskoj dvorani 'Josip Samaržija - Bepo' Koprivnici u utorak, 1. listopada s početkom u 18 sati

- Oglas -

Nakon stanke zbog okupljanja reprezentacije, u utorak se nastavlja hrvatsko prvenstvo rukometašica.

Podravka Vegeta će u Koprivnici ugostiti čakovečki Zrinski u sklopu 4. kola Prve hrvatske rukometne lige za žene, s obzirom na to da za vikend gostuje kod Metza u Ligi prvakinja.

– Apsolutno nemamo vremena niti za jedan trening. Neke reprezentativke se vraćaju u ponedjeljak, tako da to odrađujemo na ubrzani način. Razlika u kvaliteti je apsolutno na našoj strani. Ozbiljnim pristupom moramo tu utakmicu pobijediti te se nakon toga okrenuti zajedničkim treninzima pred odlazak u Metz. Respektiramo ekipu iz Čakovca, no nadam se i vjerujem da ćemo biti dovoljno dobri usprkos ovom kratkom prekidu od sedam dana reprezentativnih obaveza te da ćemo nastaviti u domaćem prvenstvu na tragu gdje smo prije ove pauze stali – najavio je trener Podravke Vegete Ivica Obrvan.

- Oglas -
Katja Vuković
Katja Vuković // Foto: RK Podravka/Romana Mihalec

Susret s Čakovčankama najavila je i Katja Vuković, mlada reprezentativka koja igra na poziciji lijevoga krila.

– U utorak nas čeka utakmica protiv ekipe Zrinskog te isto tako prva utakmica nakon reprezentativne stanke. Zrinski je dobro znana ekipa u 1. HRL i ove godine su doveli neka nova pojačanja. Mi moramo ući čvrsto u utakmicu od prve minute i potvrditi ulogu favorita – poručila je Katja Vuković.

Utakmica Podravke Vegete i Zrinskog igra se u Školskoj sportskoj dvorani ‘Josip Samaržija – Bepo’ Koprivnici u utorak, 1. listopada s početkom u 18 sati.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti