Četvrtak, 3. listopada 2024.

Vozačica napuhala 1,81 promil i odbila testiranje na droge. Uhićena je

Protiv 41-godišnjakinje će biti pokrenut prekršajni postupak

- Oglas -

Na području Policijske uprave koprivničko-križevačke tijekom 28./29. rujna policajci su provodili preventivno-represivnu akciju pojačanog nadzora vozača pod utjecajem alkohola i/ili droga i mladih vozača.

“Izvršili su nadzor nad 125 vozača te utvrdili 54 prekršaja, od čega 23 prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, a najviše na području Policijske postaje Koprivnica”, priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

U subotu u 20.30 sati u Kalinovcu je zatečena 41-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,81 promil.

- Oglas -

Kako je priopćila policija, 41-godišnjakinja se odbila podvrgnuti ispitivanju prisutnosti droga u organizmu te je uhićena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Nadalje, noćas u 1.25 sati u Vinodolskoj ulici u Koprivnici zatečen je 36-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,43 promila te se odbio podvrgnuti ispitivanju prisutnosti droga u organizmu.

“Vozač je uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak”, stoji u policijskom priopćenju.

Također, u Ulici Ante Starčevića u Koprivnici je uhićen i 48-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,12 promila.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti