Četvrtak, 3. listopada 2024.

Veterani Omladinca iz Herešina u osmini finala državnog prvenstva

Herešinčani će prolazak u četvrtfinale državnog veteranskog prvenstva tražiti protiv Neretve iz Metkovića na igralištu NK Frankopana Rokovci Andrijaševci

- Oglas -

Veterani Omladinca iz Herešina plasirali su se u osminu finala 24. izdanja nogometnog prvenstva Hrvatske za veterane, koje se igra na travnjacima NK Dilja i HNK Cibalije Vinkovci (teren s umjetnom travom) te NK Frankopana Rokovci Andrijaševci.

Herešinčani na državnom prvenstvu predstavljaju Koprivničko-križevačku županiju kao aktualni županijski prvaci.

Omladinac se nalazio u skupini C glavnog dijela prvenstva, a igrao je protiv Jadrana iz Poreča, krapinskog Zagorca i Mladosti Komet iz Preloga.

- Oglas -

Herešinčani su najprije u petak u večernjim satima minimalno izgubili od Zagorca, a onda su s 3:0 pobijedili Međimurce uz dva pogotka Vladimira Dragosavljevića i jednog Boriše Mesarića. U subotu u podnevnom terminu poraženi su od Porečana s 4:0, no s tri boda Omladinac se plasirao s trećeg mjesta u skupini u osminu finala.

Podsjetimo, u tri dana, od petka do nedjelje, odigrat će se čak 64 utakmice, a titulu brane veterani HNŠK Moslavine iz Kutine.

Osmina finala na igralištima NK Dilja i NK Frankopana na rasporedu je u subotu od 17 sati, a četvrtfinala od 21.30 sati.

Herešinčani će prolazak u četvrtfinale državnog veteranskog prvenstva tražiti protiv Neretve iz Metkovića na igralištu NK Frankopana Rokovci Andrijaševci.

Posljednjeg dana, u nedjelju, na igralištu NK Dilja u 10 i 10.50 sati na rasporedu su polufinalni susreti, a utakmica za treće mjesto (jedanaesterci) je u 11.40 sati. Finale je na rasporedu u 11.50 sati, priopćili su iz Hrvatskog nogometnog saveza.

- Oglas -

NOVO

Omladinac je u osmini finala izgubio s 4:1 od Neretve, a počasni pogodak zabio je za Herešinčane Vladimir Dragosavljević.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti