Petak, 27. rujna 2024.

Veterani Omladinca iz Herešina ovog vikenda sudjeluju na 24. veteranskom prvenstvu Hrvatske

U tri dana, od danas do nedjelje, odigrat će se čak 64 utakmice, a titulu brane veterani HNŠK Moslavine iz Kutine

- Oglas -

NK Dilj Vinkovci domaćin je 24. izdanja nogometnog prvenstva za veterane, a igrat će se na igralištima NK Dilja, HNK Cibalije (teren s umjetnom travom) i NK Frankopana Rokovci Andrijaševci. U tri dana, od danas do nedjelje, odigrat će se čak 64 utakmice, a titulu brane veterani HNŠK Moslavine iz Kutine.

Momčadi su podijeljene u osam skupina s po četiri momčadi u glavnom dijelu i po četiri u pozivnom dijelu. U glavnom dijelu će prve tri momčadi ostvariti plasman u osminu finala, dok će u preostale četiri skupine u pozivnom dijelu samo pobjednik ostvariti plasman u osminu finala. U skupinama se utakmice igraju 1×40 minuta bez odmora.

Natjecanje po skupinama počinje danas, u petak, u 16 sati, a završava u subotu, 28. rujna u 14.30 sati. Od osmine finala pa do konačnog pobjednika utakmice se igraju 2×25 minuta.

- Oglas -

Osmina finala na igralištima NK Dilja i NK Frankopana na rasporedu su u subotu od 17 sati, a četvrtfinala od 21.30 sati.

Posljednjeg dana, u nedjelju, na igralištu NK Dilja u 10 i 10.50 sati na rasporedu su polufinalni susreti, a utakmica za treće mjesto (jedanaesterci) je u 11.40 sati. Finale je na rasporedu u 11.50 sati, priopćili su iz Hrvatskog nogometnog saveza.

Cjelokupne propozicije natjecanja mogu se preuzeti na ovoj poveznici, a cjelokupni raspored utakmica može se preuzeti na ovoj poveznici.

Dodajmo i da Koprivničko-križevačku županiju na 24. izdanju nogometnog prvenstva za veterane predstavljaju veterani Omladinca iz Herešina, aktualni županijski prvaci.

Oni se nalaze u skupini C glavnog dijela prvenstva, a igrat će protiv Jadrana iz Poreča, krapinskog Zagorca i Mladosti Komet iz Preloga.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti