Petak, 27. rujna 2024.

Dan otvorenih vrata Kuće za odmor ‘Kristina’ u Novigradu Podravskom

Obitelj Vuljak je i ove godine odlučila kuću pokazati svima zainteresiranima te predstaviti trud koji je uložila u uređenje i opremanje

- Oglas -

Ove subote, dan uoči Miholja, svoja će vrata za sve posjetitelje otvoriti Kuća za odmor ‘Kristina’ u Novigradu Podravskom.

Kuća se nalazi na Miholjanskom bregu, a vlasnici Kristina i Željko Vuljak čekat će posjetitelje od 13 sati.

Kuća za odmor 'Kristina'
Kuća za odmor ‘Kristina’ // Foto: TZP Središnja Podravina

Za sve posjetitelje bit će pripremljena gastronomska ponuda jela i pića, a sve uz simboličnu ulaznicu i čašu za degustaciju. Također, bit će priređen prigodni sajam domaćih proizvoda.

- Oglas -

“S obzirom na to da se nedaleko Kuće za odmor ‘Kristina’ nalazi kapelica posvećena svetom arkanđelu Mihovilu, ondje će biti slavljena sveta misa u 17 sati, a predslavit će župnik iz Novigrada Podravskog vlč. Ljuban Škraba”, poručili su iz Turističke zajednice područja Središnja Podravina.

Dan otvorenih vrata Kuće za odmor 'Kristina'
Foto: TZP Središnja Podravina

Kuća za odmor Kristina smještena je u vinogradarskom predjelu (kućni broj 11), uređena je u tradicijskom stilu vinogradarskih kleti u kojem prevladavaju drveni elementi. Savršeno je uklopljena u idilični krajolik, a nosi tri zvjezdice.

Obitelj Vuljak je i ove godine odlučila kuću pokazati svima zainteresiranima te predstaviti trud koji je uložila u uređenje i opremanje.

Razgledajte ovo lijepo imanje te se dobro zabavite.

Dan otvorenih vrata Kuće za odmor 'Kristina'
Foto: TZP Središnja Podravina
Dan otvorenih vrata Kuće za odmor 'Kristina'
Foto: TZP Središnja Podravina
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti