Utorak, 24. rujna 2024.

Mario Vodanović novi je trener đurđevačkog Graničara

Zvonko Lipovac podnio je u nedjelju ostavku na mjesto trenera prve ekipe iz moralnih razloga, a vodstvo kluba vrlo brzo pronašla je njegova nasljednika. Vodanoviću će u radu pomagati Vedran Vedriš

- Oglas -

Kao što smo već izvijestili, nakon lošeg ulaska u prvenstvo Treće nogometne lige Sjever, Graničar iz Đurđevca morao je u potragu za novim trenerom.

Naime, Zvonko Lipovac podnio je u nedjelju ostavku na mjesto trenera prve ekipe iz moralnih razloga. Sada već bivši trener podnio je ostavku upravi kluba nakon dugog i sadržajnog razgovora, priopćili su iz Graničara.

Nogometni klub Graničar zahvaljuje treneru Zvonku Lipovcu na više od dvije godine angažmana u kojem su postignuti jedni od najboljih rezultata u povijesti kluba, prije svega osvajanje naslova prvaka Prve ŽNL sa samo jednim porazom te dugi niz nepobjedivosti u ligi koji je trajao više od godine dana. Vrata Graničara uvijek će mu biti otvorena, poručila je uprava kluba.

- Oglas -

Nakon samo dva dana, vodstvo kluba iz grada Picoka riješila je pitanje novog trenera.

“Seniore Graničara u nastavak sezone povest će Mario Vodanović, dosadašnji trener juniorskog HNL stožera. Vedran Vedriš bit će mu pomoćni trener, a Krešimir Maronić ostat će član stručnog stožera kod seniora i trener juniorske ekipe koja se natječe u regiji Sjever.
Do izbora novog trenera HNL juniora momčad će voditi Ivica Zelenbrz kao pomoćni trener i Jasmin Ramaj kao član stožera”, priopćili su upravo iz NK Graničara.

Vodanović (48) iskusan je trener, a velik trag s pomoćnikom Vedrišem ostavio je u Radniku Križevci prošle sezone.

Podsjetimo, Radnik Križevci s njima je u premijernoj sezoni u SuperSport Drugoj ligi osvojio četvrto mjesto, izborio nastup u osmini finala Hrvatskog kupa nakon povijesne pobjede nad Šibenikom i obranio naslov u Županijskom Kupu.

Vedriš i Vodanović
Vedran Vedriš i Mario Vodanović // Foto: Facebook KŽ sport
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti