Utorak, 24. rujna 2024.

Nogometaši Močila vraćaju se na svoj stadion, prvi gost u Elitnoj ligi bit će im Tehničar iz Cvetkovca

Odlukom Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije utakmica 6. kola Elitne lige između Močila i Tehničara iz Cvetkovca igrat će se na Močilskoj areni

- Oglas -

Odlukom Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije utakmica 6. kola Elitne lige između Močila i Tehničara iz Cvetkovca igrat će se na Močilskoj areni. Susret je na rasporedu u nedjelju, 29. rujna, s početkom u 16 sati, objavio je u utorak koprivnički klub na svojoj Facebook stranici.

Podsjetimo, uoči prvenstva Močilama nije (do daljnjega) bilo dozvoljeno igrati domaće utakmice na Močilskoj areni zbog lošeg stanja travnjaka, no u međuvremenu, kroz 40-ak dana, stanje se očito popravilo.

Močile su tako u prvih pet kola Elitne lige čak četiri puta gostovale, a “domaću” utakmicu protiv Kalinovca odigrale su u Kunovcu.

- Oglas -

Momčad Antuna Havaića svladala je Mladost u Molvama i Osvit u Đelekovcu, poražena je od Bratstva u Kunovcu (bila je to zamjena domaćinstva) i Graničara u Legradu, dok je protiv Kalinovca “doma” u Kunovcu odigrala bez pobjednika.

Prošlog tjedna Močile su igrale i pobijedile na domaćem terenu, ali to je bilo u prvom kolu Županijskog kupa protiv Sloge iz Koprivničkog Ivanca.

I veterani Močila još nisu igrali na domaćem terenu u prvenstvu Druge ŽNL ove sezone. Gostovali su u Reki, gdje su upisali poraz, u Ferdinandovcu i kod Panonije u Peterancu, gdje su pobijedili, a slavili su i protiv Bratstva iz Kunovca kao domaćini u Subotici Podravskoj.

Sada će veterani u petak u 16.30 sati u petom kolu veteranske Druge lige na Močilskoj areni ugostiti u derbiju vodeći Zagorec, u nedjelju, dakle, u Elitnoj ligi Močilani će biti domaćini Cvetkovčanima, a već iduće srijede, 2. listopada, na Močilsku arenu u 16.30 sati stiže i Radnik Križevci u osmini finala Županijskog kupa.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti