Nedjelja, 22. rujna 2024.

Dinamo je doživio novi debakl, ali su Bad Blue Boysi u Koprivnici uglavnom bili dobri dečki

Tijekom utakmice gostujući navijači su na tribini aktivirali tek jedno pirotehničko sredstvo, tzv. bljeskalicu, te je u tijeku kriminalističko istraživanje

- Oglas -

U subotu je na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ u Koprivnici odigrana nogometna utakmica između Slavena Belupa i Dinama.

Policija je procijenila da je bilo nazočno 2.200 navijača (brojači su rekli 2.897), od kojih 1.000 gostujućih navijača.

”Zbog pokušaja dolaska na stadion pod utjecajem alkohola zadržan je jedan gostujući navijač, a jedan je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. Protiv njih će biti podneseni optužni prijedlozi nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda, alkoholiziranom navijaču je izdana mjera opreza zabrane prisustvovanja nogometnim utakmicama GNK Dinamo i hrvatske nogometne reprezentacije osam dana, dok je drugom navijaču izdana naredba o određivanju mjere opreza zabrane posjećivanja gradskog stadiona u Koprivnici osam dana”, priopćeno je iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

- Oglas -

Iako je Dinamo doživio novi debakl nakon Bayerna (9:2) te je poražen s 4:1 protiv Farmaceuta, Bad Blue Boysi su u Koprivnici uglavnom bili dobri dečki. Tijekom utakmice gostujući navijači su na tribini aktivirali tek jedno pirotehničko sredstvo, tzv. bljeskalicu, te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti