Subota, 21. rujna 2024.

FOTO-VIDEO Mario Kovačević nakon pobjede nad Dinamom: ‘Čestitke mojim igračima, sretni smo i ponosni’

'U nastavku su oni stisnuli, imali smo sreću kod njihove grede, poslije toga je sve bilo na našoj strani. Taj drugi gol je po mom mišljenju prelomio utakmicu', izjavio je Slavenov trener

- Oglas -

Slaven Belupo je prvu pobjedu u novom prvenstvu ostvario u subotu u Koprivnici protiv aktualnog hrvatskog prvaka Dinama.

Prva je to pobjeda Farmaceuta protiv Modrih nakon čak sedam i pol godina, a posebno emotivno proživio ju je Mario Kovačević, bivši Slavenov igrač i novi trener koji je pred koprivničkom publikom debitirao pobjedom.

– Ovo je možda i najveća pobjeda u mojoj karijeri. Čestitke mojim igračima, normalno da smo sretni i ponosni. Znali smo da Dinamo nije u idealnoj situaciji, ali kad uđeš u crnu rupu iz nje je teško izaći. Dinamo je poveo, ali to nas nije pokolebalo. Na vrijeme smo izjednačili. U nastavku su oni stisnuli, imali smo sreću kod njihove grede, poslije toga je sve bilo na našoj strani. Taj drugi gol je po mom mišljenju prelomio utakmicu – izjavio je Slavenov trener.

- Oglas -

Cijelu Kovačevićevu izjavu možete pogledati u priloženom video zapisu Slaven Belupo TV-a.

Utakmicu je prokomentirao i trener Dinama Sandro Perković.

– Čestitam Slavenu Belupu na pobjedi. Moja zadaća bila je pripremiti momčad za ovu utakmicu, očito u tome nisam uspio. Odgovornost je samo moja, nemam što previše zamjeriti igračima. Početak nije bio dobar, nakon 15. minute smo dobro igrali, ali nažalost nismo uspjeli zabiti više od jednog gola. Pogodak kojeg smo primili ne smije se dogoditi na ovoj razini, on nas je dosta koštao. Sam ulazak u drugo poluvrijeme bio je dobar, imali smo prilike, pogodili smo vratnicu. Primili smo nespretno-nesretni gol za 2:1, taj gol nas je psihički ‘ubio’, nakon toga smo doživjeli ‘blackout’, imao sam osjećaj da više ne možemo spojiti dodavanje na pet metara – rekao je Perković.

Foto: Miroslav Miletić/NK Slaven Belupo 

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti