Subota, 21. rujna 2024.

[FOTO, VIDEO] HNL Slaven Belupo u Koprivnici nakon sedam godina srušio uzdrmani Dinamo

U sljedećem kolu Slaven Belupo će gostovati kod Gorice, dok Dinamo dočekuje Lokomotivu

- Oglas -

U Koprivnici je u subotu odigrana utakmica 7. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između Slavena Belupa i Dinama.

Modri su u Koprivnicu stigli nakon debakla protiv Bayerna u Ligi prvaka (9:2) zbog kojeg je smijenjen trener Sergej Jakirović, te je momčad privremeno preuzeo njegov donedavni pomoćnik Sandro Perković.

Farmaceuti su goste iz Maskimira dočekali na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice sa samo jednim osvojenim bodom u prvih šest kola, te također s novim trenerom Mariom Kovačevićem koji je nakon 5. kola naslijedio Ivana Radeljića.

- Oglas -

 

Pred 2.897 gledatelja Slaven je bolje otvorio susret, no prvi je u vodstvo došao Dinamo. Cordoba je u 32. minuti probio desnu stranu i ubacio za Petkovića koji je iz prve pogodio za 0:1.

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena domaćin je izjednačio. Dolček nije iskoristio zicer, obranio je Nevistić, no odbijanac je za 1:1 pospremio Crepulja.

- Oglas -

U nastavku preokret i uvjerljiva pobjeda Slavenovih nogometaša. Prvo je u 67. minuti strijelac bio Liber na dodavanje Dolčeka, potom je sam Dolček zabio za 3:1 nakon akcije Agbekpornua.

Konačnih 4:1 postavio je Nestorovski na asistenciju Agbekpornua, a moglo je biti i 5:1, no udarac Grgića zaustavila je vratnica.

Imao je i Dinamo svojih prilika u nastavku, ali je odlično branio Sušak.

U sljedećem kolu Slaven Belupo će gostovati kod Gorice, dok Dinamo dočekuje Lokomotivu.

Standings provided by Sofascore
FOTO: Miroslav Miletić/NK Slaven Belupo
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti