Četvrtak, 19. rujna 2024.

Potrebne su vam pouzdane logističke usluge? Odaberite tvrtku ArrsLog

Glavne i ključne značajke njihova poslovanja su pristupačnost, pouzdanost, kvaliteta, vjerodostojnost, marljivost, vrhunska organizacija i sigurnost transportnih usluga uz cjenovno optimalno pružanje navedenih usluga na zavidnoj razini

- Oglas -

ArrsLog d.o.o. za uslužne djelatnosti logistike relativno je mlada tvrtka sa sjedištem u Koprivnici koja se bavi pružanjem logističkih usluga, a koju je osnovala mlada logistička stručnjakinja Petra Plahinek, mag. ing. logist., MBA.

– Djelujemo kao posrednik u svim segmentima prijevoza – cestovnom, pomorskom, željezničkom i zračnom prijevozu. Za klijente istražujemo, tražimo i nudimo samo najefektivnije ponude. Pružamo usluge logistike od procesa kada dobijemo informacije da je roba spremna pa do završne točke, odnosno do isporuke robe na traženo mjesto. Ukratko, to znači da tu mogu spadati i komunikacija s pošiljateljem robe oko dogovora prikupa i svih ostalih specifikacija za utovar, ako je potrebno carinjenje robe rješavanje sve potrebne dokumentacije koja je nužna (izjave, certifikati, dispozicije i tako dalje) da se roba uvozno/izvozno ocarini, organiziranje carinjenja i konačno dostava na traženo dostavno mjesto uz stalno informiranje i komunikaciju u kojem je statusu roba tijekom prijevoza prema naručitelju prijevoza – istaknula je Petra Plahinek.

Glavne i ključne značajke njihova poslovanja su pristupačnost, pouzdanost, kvaliteta, vjerodostojnost, marljivost, vrhunska organizacija i sigurnost transportnih usluga uz cjenovno optimalno pružanje navedenih usluga na zavidnoj razini.

- Oglas -

– Vrlo izražen, a i najčešće korišten pojam u svijetu logistike jest hitnost. Većina upita/naloga mora biti odrađena ‘jučer’. U gomili svih podataka koji su dostupni, treba pronaći onaj koji nam nudi rješenje u najkraćem mogućem roku. Ovdje do izražaja dolazi naša snaga – poručuje Petra Plahinek.

Nadalje, pružaju usluge/savjete malim i srednjim poduzetnicima u segmentu logistike, koji nemaju iskustva u branši ili uopće nemaju taj odjel u svom poduzeću. Isto tako, olakšavaju klijentima razumijevanje samih procesa, rukovanje i savjetovanje u vidu dokumentacije za izvoz/uvoz.

Logo tvrtke ArrsLogIako posluju tek nešto više od godinu dana, zadovoljstvo dosadašnjih klijenata dokaz je njihove predanosti i odgovornosti. Evo nekoliko recenzija njihovih klijenata na Googleu.

“Vrhunska usluga! Nakon panike koja je zavladala kada je roba iz Kine umjesto u Rijeci završila u Kopru ukazala se gospođa Petra iz tvrtke ArrsLog. Nakon što je preuzela brigu o logistici i dopremi, sve je završilo brzo i bez stresa. Dostava izvršena na kućni prag. Usput rečeno, radilo se o paketu od cca 950 kilograma”.

“Izuzetna ljubaznost, profesionalnost, brzina i sigurnost. Za svaku pohvalu svaki odrađeni transport do sada, briga o svemu. Preporučujem svima koji trebaju bilo kakvu vrstu transporta jer s ArrsLog nećete pogriješiti. Sve pohvale”.

- Oglas -

“Jedna od najboljih firmi s kojim sam surađivao. Od dogovora posla do realizacije i plaćanja. Preporuka”.

U ovoj koprivničkoj tvrtki svakodnevno prate trendove u segmentu logistike te na tu temu pišu vlastite blogove koji se mogu pronaći na društvenim mrežama i njihovoj internetskoj stranici.

– Ako imate potrebu za transportom/prijevozom tereta, trebate savjet u vezi logističkih procesa ili ako ste zainteresirani za profesionalnu suradnju s učinkovitom logističkom agencijom koja prati novitete i stalno ulaganje u znanja i vještine, slobodno nas kontaktirajte. Voljeli bismo biti vaš logistički partner”, zaključila je Petra Plahinek.

Pošaljite e-mail na: info@arrslog.hr.

Posjetite internetsku stranicu – https://arrslog.hr/en/.

Posjetite društvene mreže – https://www.linkedin.com/company/arrslog/?viewAsMember=true.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti