Četvrtak, 19. rujna 2024.

Turistička zajednica područja Dravski peski nabavila vrijednu opremu

Riječ je o ulaganju koje uvelike smanjuju troškove organizacije svih manifestacija na ovom području čime se oslobađa prostor za njihov sadržajni razvoj, a u planu za iduću godinu je nabava dodatne opreme koja nedostaje

- Oglas -

Manifestacije su značajan dio godišnjeg programa koje provode sve turističke zajednice, a pri čijoj je realizaciji potrebno osigurati raznoliku opremu. Upravo stoga, kako bi bili što održiviji i neovisniji, ove je godine prema javnom pozivu Hrvatske turističke zajednice za projekte udruženih turističkih zajednica u 2024. godini prijavljen i potom odobren projekt “Manifestacije Turističke zajednice područja Dravski peski” u iznosu od 20.000 eura, uz sudjelovanje četiriju općina, osnivača, u iznosu od 700 eura i korištenje vlastitih sredstava.

Projektom je nabavljena montažna pozornica od 30 m2, potom 26 pivskih setova (stol i dvije klupe), 10 suncobrana i 10 izlagačkih štandova. Radi se o najvećoj nabavi opreme od kada postoji ova Turistička zajednica kojom je velik broj manifestacija podignut na jednu višu (kvalitativnu) razinu.

Oprema je do sada korištena na Međunarodnom prazniku rada u Podravskim Sesvetama, Festivalu žena iz ruralnih područja Koprivničko-križevačke županije, koncertu Crvene jabuke u Kloštru Podravskom, Ivanju u Kozarevcu i Podravskim Sesvetama, natjecanju u kuhanju Poberunskog graja u Batinskama, proslavi blagdana svete Margarete u Prugovcu i svetog Roka u Kozarevcu, Ferdinantskom pozdravu ljetu te danima općina Kloštar Podravski, Ferdinandovac i Podravske Sesvete.

- Oglas -

Riječ je o ulaganju koje uvelike smanjuju troškove organizacije svih manifestacija na ovom području čime se oslobađa prostor za njihov sadržajni razvoj, a u planu za iduću godinu je nabava dodatne opreme koja nedostaje.

Osim toga, programom je osigurano oglašavanje i promidžba manifestacija u vidu plakata, jumbo plakata i drugog sitnog tiska u cilju dopiranja do što većeg broja korisnika, kao i nabava promotivnih majica, popratnih materijala i reprezentacije kako bi iste bile što kvalitetnije provedive.

Slijedi otvoreno prvenstvo i Kup Hrvatske u motocrossu na Karasovom brijegu u Kozarevcu i obilježavanje Dana Općine Kalinovac, a u planu je i održavanje adventa na Dravskim peskima, priopćili su iz Turističke zajednice područja Dravski peski.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti