Četvrtak, 19. rujna 2024.

FOTO Plivačice i plivači Cerina ostvarili odlične rezultate u Sarajevu

Plivačice i plivači Cerina su zauzeli ukupno sedmo mjesto te prvo mjesto za najuspješniju inozemnu ekipu natjecanja

- Oglas -

Članovi koprivničkog Plivačkog kluba Cerine proteklog su vikenda sudjelovali na međunarodnom plivačkom natjecanju ‘Sharks kup 2024.’ održanom u Sarajevu.

Ukupno je sudjelovalo 400 plivačica i plivača iz 20 klubova iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije i Hrvatske, a plivačice i plivači Cerina ponovno su postigli sjajne rezultate.

Plivačice i plivači Cerina
Plivačice i plivači Cerina // Foto: PK Cerine

Pod vodstvom trenera Gorana Rihtarića i Lane Kovač natjecalo se 30 koprivničkih plivačica i plivača, i to Antolaš Matej, Baran Nora, Bebek Franka, Brckan Noa, Car Niko, Capek Mia, Domanovac Petar, Ferčec Marko, Hren Marta, Hren Ana, Hraščanec Jana, Jendrašic Ena, Junušić Bela, Junušić Petar, Krapinec Domagoj, Munić Teo, Novak Eva ,Odak Vito, Pintarić Petar, Petrović Oblučar Maks, Podravec Damjan, Petrić Erik, Rihtarić Antea, Rihtarić Maria, Strah Borna, Stanković Klara, Sambolek Sara, Skvaža Mislav, Šipek Tara i Štefanec Erik.

- Oglas -
Plivačica Cerina
Foto: PK Cerine

Antea Rihtarić osvojila je tri zlatne medalje na 25 metara daskice, 25 metara kraul i 25 metara leđno, dok je Maria Rihtarić osvojila zlatnu medalju na 100 metara kraul i brončanu medalju na 50 metara leđno.

Matej Antolaš osvojio je zlatnu medalju na 50 metara prsno, Borna Strah broncu na 50 metara kraul, a Erik Štefanec također broncu na 50 metara leđno.

Plivač Cerina
Foto: PK Cerine

“Uspješni su bili i plivači kluba starijih dobnih skupina 2010. i 2011. godište koji su isplivali svoje rekorde, no s obzirom na njihovu kategoriju gdje su se mogli natjecati i plivači do 25 godina nisu mogli doći do odličja”, istaknuli su iz Plivačkog kluba Cerine.

Plivačica Cerina
Foto: PK Cerine

Također, plivačice i plivači Cerina su zauzeli ukupno sedmo mjesto te prvo mjesto za najuspješniju inozemnu ekipu natjecanja.

Plivač Cerina
Foto: PK Cerine

Plivačice i plivači Cerina sjajni na međunarodnom mitingu u Puli

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti