Četvrtak, 19. rujna 2024.

Ivica Obrvan i Matea Pletikosić nakon Lokomotive: ‘Nismo očekivali ovako uvjerljivu pobjedu’

Svoj doprinos velikom trijumfu dala je i Matea Pletikosić, srednja vanjska koja dijeli 'lopte s očoima', a i sama zna poentirati

- Oglas -

Lokomotiva je u srijedu bila jednostavno nedorasla raspoloženoj Podravki Vegeti, koja je pobjedom od 39:23 potvrdila veću kvalitetu.

– Čestitam curama na sjajnoj igri nakon jedne iscrpljujuće utakmice prije tri dana. Na nesreću nismo u toj utakmici bili okrunjeni pozitivnim rezultatom. Raspored je odredio da u prvom kolu igramo derbi, a razlika u kvaliteti je ove godine dosta velika. Bez obzira na to nismo očekivali ovako uvjerljivu pobjedu. Moj je zadatak bio u dva treninga, znajući da je naporno biti s glavom u treninzima s obzirom na fizički i psihički napor još od vikenda – komentirao je trener Podravke Vegete Ivica Obrvan.

Visokom pobjedom Koprivničanke su praktički riješile pitanje naslova prvaka, jer teško je očekivati da bi u ovakvom sastavu u domaćem prvenstvu negdje mogle izgubiti bodove.

- Oglas -

– Pobjeda protiv Lokomotive u dvokružnom sistemu nosi i odgovarajuću prednost ako pobijedite ili ne pobijedite s odgovarajućom razlikom. Cure su reagirale odlično, pokazali smo da je razlika u kvaliteti s pravom takva i na kraju zasluženo pobijedili – dodao je Obrvan.

Slavlje Podravke
Slavlje igračica Podravke // Foto: RK Podravka/Jozo Čabraja/kolektiff

Svoj doprinos velikom trijumfu dala je i Matea Pletikosić, srednja vanjska koja dijeli ‘lopte s očima’, a i sama zna poentirati.

– Jako sam sretna i ponosna na cure i čestitam im na ovako velikoj pobjedi. Nismo očekivali da će biti s ovakvom razlikom i nismo imali puno dana za pripremu. Vidjeli smo prijašnje utakmice, ali smo se pripremali da neće biti lako jer to nikada nije lako protiv Lokomotive. Bile smo svjesne da smo se dobro pripremile i kako smo igrale u Ligi prvakinja, samo smo taj dobar osjećaj prenijele i ovdje na teren – objasnila je Matea Pletikosić.

Podravka u subotu u 2. kolu Lige prvakinja gostuje kod mađarskog Ferencvaroša.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti