Četvrtak, 19. rujna 2024.

Koprivnica večeras dočekuje Bilogoru: ‘Uz dobru pripremu i taktiku vjerujem u osvajanje tri boda’

Početak susreta je u 19.30 sati na Gradskom stadionu 'Ivan Kušek - Apaš' u Koprivnici, a momčad trenera Sergeja Milivojevića pokušat će ostvariti prvu prvenstvenu pobjedu

- Oglas -

Nogometaši Koprivnice danas, u srijedu, u posljednjoj utakmici 4. kola Treće nogometne lige – sjever dočekuju Bilogoru 91 iz Grubišnog Polja.

Početak susreta je u 19.30 sati na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ u Koprivnici, a momčad trenera Sergeja Milivojevića pokušat će ostvariti prvu prvenstvenu pobjedu.

– Nakon završenih priprema i početka prvenstva mogu reći da je ekipa mlada i željna dokazivanja. Prva tri kola nisu bila jednostavna jer smo imali dva teška gostovanja s ekipama koje se bore za vrh tablice. Protiv Garića smo ispustili dva boda u zadnjem napadu, ali isto tako utakmicu nismo na vrijeme prelomili u našu korist. Seniorski nogomet ne oprašta pogreške i to su se mladi dečki kojima je ovo prva seniorska sezona uvjerili. Treniramo dobro, dolaze ekipe s kojima ćemo se lakše nositi i tu vidimo svoju šansu da se rezultatski dignemo, a tako i na svim ostalim poljima kako na terenu tako i izvan njega – rekao je Luka Mikor, obrambeni igrač Koprivnice.

- Oglas -

Iznio je i svoja očekivanja od današnje utakmice protiv Bilogore koja ima tri pobjede iz tri odigrane utakmice.

– Dolazi nam iskusna ekipa Bilogore u dobroj formi i slavljeničkoj atmosferi, pošto su prošli pretkolo Kupa i dočekuju Hajduk. Mi gledamo sebe, uvijek idemo na pobjedu bez obzira na protivnika, a uz dobru pripremu i taktiku vjerujem u osvajanje tri boda – najavio je Mikor.

Standings provided by Sofascore
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti