Četvrtak, 19. rujna 2024.

FOTO Učenici Osnovne škole Gola hodanjem do Ješkova obilježili Hrvatski olimpijski dan

Programom se promiču olimpijska načela izvrsnosti u svakom području, razumijevanje, mir i solidarnost među ljudima kao sastavnice olimpijskog djelovanja

- Oglas -

Kao i svake godine, Osnovna škola Gola na dan utemeljenja Hrvatskog olimpijskog odbora, 10. rujna, organizira obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana (HOD) kojim se promiče olimpijski pokret i potiče na bavljenje sportskim aktivnostima.

Programom se promiču olimpijska načela izvrsnosti u svakom području, razumijevanje, mir i solidarnost među ljudima kao sastavnice olimpijskog djelovanja.

Učenici golske škole, od prvog do osmog razreda zajedno s učiteljima i stručnom službom, obučeni u bijele majice jutros su pješačili do jezera Ješkovo.

- Oglas -

Odredište je bilo Art centar Motacila Alba koji je od škole udaljen tri i pol kilometra.

– Tamo nas je dočekao uvijek nasmijan umjetnik, kipar i voditelj Male škole keramike učenika OŠ Gola Dragutin Ciglar. Učenici Područne škole Novačka sa svojim učiteljicama pješačili su iz svoje škole do Ješkova. Nakon kratke okrijepe i ugodnog druženja, nastavili smo svoje pješačiti, ovaj put, prema našoj školi. Vratili smo se umorni, ali ispunjeni energijom i pozitivnim mislima – rekla je Violeta Pranjić, ravnateljica Osnovne škole Gola.

Učenici područnih škola Gotalovo, Otočka i Ždala obilježili su HOD prigodnim aktivnostima u svojim školama.

Foto: OŠ Gola 

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti