Četvrtak, 19. rujna 2024.

FOTO Najbolji hrvatski tamburaši oduševili sesvečku publiku

U tijeku je proslava Dana Općine Podravske Sesvete

- Oglas -

U tijeku je proslava Dana Općine Podravske Sesvete. Kao što smo već izvijestili, nedjelja je prošla u znaku folklornih nastupa s gostima u organizaciji HFD Sesvečice, i to pod šatorom kod društvenog doma.

Usto, postavljeni su štandovi gdje je održan sajam domaćih radova i proizvoda, a predstavljeni su i stari sportovi. Za sve je pripremljena i obilna zakuska koja se dijelila svim gladnim i zainteresiranim mještanima.

Bile su tu i radionice za djecu, a organizirana je i vožnja kočijom kroz mjesto.

FOTO-VIDEO Dani Općine: Podravske Sesvete u znaku folklora i sajma domaćih proizvoda

- Oglas -

Nedjeljna večer u Podravskim Sesvetama, pak, bila je rezervirana za koncert Najboljih hrvatskih tamburaša, nekadašnjih Zlatnih dukata.

Mnogobrojna publika, ljubitelji dobre glazbe, obožavatelji zvuka tamburice i osjećajnog ritma basa, mlado i staro, pjevalo je zajedno njihove bezvremenske hitove: Zbog tebe, Sve birtije obišo sam, Ne dirajte mi ravnicu i mnoge druge. Bile su to prekrasne pjesme koje vas diraju u srce, u dušu, koje vas oplemenjuju i stvaraju još boljim čovjekom. Svi prisutni bi ostali do jutra, htjeli su da ovom doživljaju nikad ne dođe kraj, a onda su svi ostali zagrljeni u mislima te na kraju pozdravili gospodina Stanka Šarića i njegove svirače, dok je vjetar blago diljem Podravskih Sesveta raznosio zvuke Pjesme rastanka.

Foto: Stjepan Jagić

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti