Četvrtak, 19. rujna 2024.

VIDEO Radeljić i Lešković najavili Istru: ‘Idemo po bodove, u konkurenciji je i Nestorovski’

Susret je na rasporedu u subotu s početkom u 18.15 sati na Gradskom stadionu 'Ivan Kušek - Apaš' u Koprivnici

- Oglas -

Trener Slavena Belupa Ivan Radeljić i stoper Marko Lešković u petak su najavili utakmicu 5. kola SuperSport HNL-a s Istrom 1961.

Susret je na rasporedu u subotu s početkom u 18.15 sati na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ u Koprivnici.

– Istra je jako nezgodna ekipa u tranziciji, jako su tvrdi, imaju svoj specifičan stil presinga po cijelom terenu, i jednostavno moramo odigrati utakmicu na visokoj razini i uzeti te bodove da malo kupimo mir – rekao je trener Radeljić.

- Oglas -

Marko Lešković se ovog ljeta vratio iz Indije.

– Svi znamo u kakvoj smo situaciji, znamo da nismo dobro ušli u sezoni. Ali eto, hvala Bogu, već sutra je nova utakmica, ulog je kao i u svakoj drugoj tri boda. Trebamo dati sve od sebe, bacati se na glavu i ostaviti tri boda u Koprivnici – najavio je Lešković.

Novi igrač Slavena Belupa postao je bivši najbolji strijelac HNL-a Ilija Nestorovski, a oporavili su se i neki važni prvotimci.

– Marko je ovdje, napokon mogu reći da se obrana koliko-toliko stabilizirala. Ovo je prva utakmica u kojoj ćemo imati kompletnu obranu, ono što smo uigravali cijele pripreme. Dogodile su nam se neke nesretne okolnosti baš u fazi obrane pa smo se malo krpali u uvodnim kolima. Došao nam je i Nestorovski, i on će biti u kadru, moram još vidjeti u kakvom je stanju. Trebamo dobiti utakmicu i kupiti vrijeme da nam u mini-pripremama novi dečki dođu na optimalnu tjelesnu razinu, jer njihova kvaliteta uopće nije sporna – naglasio je Radeljić.

- Oglas -

Standings provided by Sofascore
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti