Četvrtak, 19. rujna 2024.

Gradonačelnik Jakšić najavio nove projekte i realizaciju najvećeg proračuna u povijesti Koprivnice

Polugodišnji izvještaj o izvršenju proračuna za 2024. godinu vijećnici su podržali s 13 glasova, dok su četiri bila suzdržana

- Oglas -

Ako se radovi budu odvijali prema planu, Koprivnica bi mogla realizirati najveći proračun u povijesti, najavio je gradonačelnik Mišel Jakšić na sjednici Gradskog vijeća održanoj u srijedu u Gradskoj vijećnici.

Polugodišnji izvještaj o izvršenju proračuna za 2024. godinu vijećnici su podržali s 13 glasova, dok su četiri bila suzdržana.

Prema Jakšićevim riječima, Koprivnica ima najveći broj radnih mjesta u posljednjih četvrt stoljeća, uz vidljiv porast plaća.

- Oglas -

Istaknuo je porast prihoda od poreza na dohodak čije je ovogodišnje izvršenje stiglo na razinu godišnjeg izvršenja tog poreza od prije osam-devet godina.

Osvrnuo se i na investicije, spomenuvši kako je pri kraju izgradnja vrtića u Herešinu, a u tijeku su i pripremni radovi za vrtić na Bajeru.

Gradonačelnik je najavio i izgradnju rotora kod HAK-a, izgradnju spojne ceste prema Herešinu, rekostrukciju Starčevićeve ulice u Koprivnici te Kolodvorske u Reki.

Osim toga, obnavljat će se škole, rekonstuirati tržnica, razvijati znanstveno-inovacijski park, gradit će se pješačke staze, a također će se ozelenjivati gradske površine…

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti