Četvrtak, 19. rujna 2024.

Koprivnička umjetnica Iva Bolfek izlaže svoje radove u Lucky Baru

Mlada koprivnička slikarica i profesorica likovne umjetnosti inspiraciju najčešće crpi iz pop-arta, a u tom stilu su joj izloženi radovi

- Oglas -

Iva Bolfek koprivnička je umjetnica i slikarica, ali i profesorica likovne umjetnosti u koprivničkoj Gimnaziji Fran Galović. Prošlog petka otvorena je izložba njezinih radova u koprivničkom Lucky Baru čije će zidove krasiti idućih mjesec dana.

O samim radovima autorica je razgovarala s voditeljem programa, Goran Živkovićem – Žikom, nakon čega je održana rockabilly garažna večer. Za glazbu je bio zadužen Zvonimir Haramija – Hans.

Iva Bolfek izlagala je na nekoliko skupnih izložbi od kojih izdvajamo The World Biennial Exhibition of Photography, Novi Sad 2007., Izložbu keramike, MMC Pučkog otvorenog učilišta Umag, 2011., Izložbu prije izložbe, AK galerija Koprivnica, 2019., Izložbu “505 s crtom” Galerija K2 Križevci, 2021. i Komikaze webzine #58 objavljeni radovi, 2021.

- Oglas -

Bavi se crtežom, slikarstvom, kiparstvom i keramikom. Članica je udruge Atelieri Koprivnica. Prema viđenom, inspiraciju najviše crpi iz pop art kulture, a u tom su stilu i izloženi radovi.

Foto: Lucky Bar

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti