Četvrtak, 19. rujna 2024.

Vozio iako mu je vozačka dozvala oduzeta, a napuhao je i 3,31 promil

48-godišnjak je priveden u varaždinsku Policijsku postaju te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva

- Oglas -

​Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije je za vrijeme pojačanog nadzora utvrđeno 20 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola.

Svi vozači zatečeni u vožnji pod utjecajem alkohola su isključeni iz prometa, dok su tri vozača smještena u posebnu prostoriju za zadržavanja do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a najduže 12 sati, priopćila je Policijska uprava varaždinska.

Policajci su u subotu oko 22 sati kod Trga Ivana Perkovca u Varaždinu zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 3,31 promil i u vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta upravljao 48-godišnjak.

- Oglas -

Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 48-godišnjak je priveden u varaždinsku Policijsku postaju te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Nadalje, u nedjelju je oko 23.20 sati u Ulici Miroslava Krleže u Varaždinu zaustavljen osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1,73 promila upravljao 45-godišnjak.

Kako je priopćila PU varaždinska, 45-godišnjak je vrijeđao policajce, pješice se počeo udaljavati s mjesta događaja i oglušio se na upozorenja istih te su nad njim uporabljena sredstva prisile. Priveden je u Policijsku postaju Varaždin i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Također, policajci su u nedjelju oko 2 sata u Martinkovcu zaustavili osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1,80 promila upravljao 29-godišnjak.

Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 29-godišnjak je priveden u Policijsku postaju Novi Marof i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva, stoji u policijskom priopćenju.

Pijan prelazio cestu pa se zabio u vrata automobila. Završio je u bolnici

- Oglas -

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti